Sari la conținut

Lasă-te sedus de noile sloturi de la winmasters

Noile sloturi de la winmasters te vor seduce imediat prin temele lor fascinante, graficile excelente și câștigurile mari pe care ți le pot aduce. Este voba de jocurile de slot Aztec Warrior Princess, ce are o temă antică cu personajul central reprezentat de o neînfricată luptătoare aztecă care te inspiră să lupți neîfricat pentru câștiguri, și 7 Sins, al cărui tematică se bazează pe celebrele păcate capitale de origine creștină, fiind reprezentate de seducătoarele ispite care te vor face să-ți îngădui, fără remușcări, plăcerea jocului la acest cazinou online.

Aztec Warrior Princess

Sloturi noi la winmastersAztec Warrior Princess este un joc de slot cu o tematică antică, ce se inspiră din cultura Imperiului Aztec din regiunea Mexicului și care este renumit pentru curajul războnicilor săi. Play’n GO reușește, în acest slot, să te transporte în mijlocul acțiunii din jungla sălbatică prin grafici și un fundal sonor de excepție. Are 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare, cu masca de aur reprezentând simbolul joker, care poate să înlocuiască toate celelalte simboluri, cu excepția celui Scatter și a simbolurilor de bonus și de rotiri gratuite. Războinica aztecă este simbolul Scatter, iar dacă descoperi trei sau mai multe astfel de simboluri oriunde pe tamburi, vei declanșa rotirile gratuite. Craniile vor declanșa runda bonus, în care poți câștiga cel puțin de cinci ori, sau chiar de 1.000 de ori suma pariată.

7 Sins

Slot nou de la winmastersCele 7 păcate te ispitesc fermecător și irezistibil în acest slot de la Play’n GO, un joc ce le întrupează în șapte femei seducătoare transpuse în grafici excelente și culori diferite pentru fiecare păcat în parte, care le face mai ușor de distins. Are 5 tamburi rotativi și 243 de linii câștigătoare, cu simbolul wild fiind reprezentat de cifra 7. Are o gamă largă de opțiuni care îți pot mări foarte mult câștigurile, ca de exemplu rotirile gratuite ce pot să-ți aducă bonusuri substanțiale. Dacă descoperi trei simboluri de Scatter aurit, vei fi răsplătit cu 7 rotiri gratuite, fiecare câștig dintr-o rotire gratuită putând sa-ți aducă multiplicatori de la 2 la 112. Acest slot are chiar și un jackpot de 14.000 ce poate fi câștigat. Prin urmare, nu te simți păcătos, încearcă-ți norocul cu cele 7 păcate și caută-ți calea spre câștig cu acest slot de excepție.

Bonusuri ispititoare

Promoțiile de la winmasters sunt la fel de ispititoare, dintre acestea nelipsind cele pentru jucătorii noi sau pentru cei care au deja conturi la acest cazinou online, pentru aceștia din urmă fiind oferite mai mult promoții temporare care sunt valabile doar pentru o anumită perioadă de timp, în anumite zile ale săptămânii. Cât despre jucătorii noi, ei pot beneficia la acest cazinou de un bonus de bun venit de 100% din suma depusă inițial, în limita a 1.500 RON. Nu-i așa că ar fi păcat să ratezi o asemenea promoție?

Descoperă aceste jocuri noi cu winmasters

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *