HomecazinouLasă-te condus în aventuri minunate cu Unibet

Lasă-te condus în aventuri minunate cu Unibet

Lasă-te condus în aventuri minunate cu Unibet

Cazinoul online Unibet nu dezamăgește nici de această dată cu noile jocuri de slot recent adăugate pe această platformă – Eastern Emeralds și Vikings go to Hell. Acestea au tematici deosebit de interesante, fiind inspirate din poveștile cu legendarii dragoni și pagânii luptători înăscuți, nordicii vikingi. Aceste jocuri sunt destul de complexe, cu animații uimitoare și care merită, cu siguranță, să fie jucate. Cu cât mai mult joci, cu atât mai mult îți vei dori să revii și să câștigi cu aceste jocuri de slot deosebit de interesante.

Eastern Emeralds

Sloturi noi la UnibetEastern Emeralds este produs de Quickspin Gaming, având o tematică ce se inspiră din cultura asiatică, cu 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare. Simbolurile regăsite în acest joc includ un dragon stilizat, o broască țestoasă aurită, un pește aurit, monede de aur, etc. Simbolurile 10, J, Q, K și A constituie valorile mai mici. Simbolurile multiplicatoare ale jokerului pot apărea pe orice tambur, iar când acest lucru se întâmplă, va înlocui toate simbolurile din joc pentru a forma o linie, cu excepția simbolului scatter. Acesta din urmă e reprezentat de un Phoenix și, atunci când găsești 3 dintr-aceștia oriunde pe tamburi, vei activa Bonusul Destin, în care poți să alegi o opțiune cu 6, 9, 12 sau 15 rotiri gratuite. Acest joc arată uimitor, având unul din cel mai mari multiplicatori, fiind extrem de distractiv și transportându-te într-o lume fascinantă.

Vikings go to Hell

Joc de slot nou de la UnibetAcest joc de slot de la Yggdrasil Gaming reprezintă continuarea celebrelor jocuri Vikings Go Wild și Vikings Go Bezerk, fiind extrem de complex și distractiv, cu un design fantastic și animații pe măsură. Are 5 tamburi rotativi și 25 linii câștigătoare, cu o intrigă ce implică lupta cu demonii pe propriul lor teren, în timpul căreia poți câștiga rotiri, jokeri și multiplicatori, toate acestea în timp ce colectezi puncte care te vor conduce către cuferele cu comori. După ce ai adunat 100 de puncte, funcția de rotiri gratuite Bezerk va fi activată și vei primi șapte rotiri în timpul cărora te vei lupta cu Lucifix. De fiecare dată când îl lovești, vei primi 2 jokeri dispuși la înâmplare, iar dacă reușești să-l lovești de 3 ori, câștigurile tale din această rundă vor fi multiplicate cu 3.

Câștigi ușor cu bonusurile de la Unibet

Cazinoul online Unibet are în permanență diferite bonusuri și promoții disponibile pentru jucătorii săi, menite pentru a-i motiva să rămănă pe această platformă. De exemplu, acest operator le oferă jucătorilor care au deja un cont pe site și recomandă platforma unui prieten care își face un cont aici și efectuează prima depunere, un bonus de 150 RON și 100 de rotiri gratuite la jocul de slot Starbust, până la un maximum de 5 recomandări. Profită și tu de promoțiile excelente de la Unibet și mărește-ți câștigurile.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell.jpg" width="300" height="160" alt="Lasă-te condus în aventuri minunate cu Unibet">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-eastern-emeralds-300x179.jpg" alt="Sloturi noi la Unibet" width="300" height="179" class="alignright size-medium wp-image-3608" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-eastern-emeralds-300x179.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-eastern-emeralds-180x108.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-eastern-emeralds-360x215.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-eastern-emeralds-790x472.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-eastern-emeralds.jpg 946w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell-300x160.jpg" alt="Joc de slot nou de la Unibet" width="300" height="160" class="alignright size-medium wp-image-3609" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell-300x160.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell-1024x546.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell-180x96.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell-360x192.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell-790x421.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-vikings-go-to-hell.jpg 1076w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />