Sari la conținut

Juice Inc

După ce te-am invitat acum ceva timp să faci o salată de fructe, astăzi e timpul să facem suc de fructe. Playson ne încântă cu jocul lor Juice Inc, un slot cu design unic în care vei strivi diverse fructe pentru a extrage sucul din ele. Returul teoretic al jocului este de 95%, iar formatul jocului este foarte atipic. Modul în care se încasează câștigurile te va ține în suspans pe toată durata jocului, dar mare atenție să nu te arzi și să pierzi tot. În prezent este disponibil numai la Superbet, dar stai cu ochii și pe celelalte cazinouri online care colaborează cu Playson, deoarece s-ar putea să îl adauge pe viitor.

Joacă Juice Inc în cazinourile online românești

Cazinou Prezentare Rapidă Bonusuri Vizitează
superbet Superbet
 • # Jocuri: 2.000+
 • Număr Licență: L1203785W001253
 • Bonus Bun Venit: 100% Până La 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
Vizitează Superbet

Cum se joacă

După cum spuneam, jocul are un format atipic. Spre deosebire de alte sloturi în care ai multiple rânduri și role la dispoziție, în Juice Inc ai un singur rând de trei role. Deasupra acestuia ai trei sticle gradate, fiecare gradație fiind un multiplicator. Rotirile cu trei simboluri identice îți vor crește nivelul sticlei cu încă un nivel. Fiecare sticlă corespunde unui singur set de simboluri în funcție de culoarea acestora. Astfel merele verzi vor contribui numai la sticla verde, și așa mai departe.

Juice Inc Gameplay

Un alt aspect deosebit este că nu primești câștiguri după fiecare rundă în care nimerești o combinație de trei simboluri identice. Pentru a îți încasa câștigurile trebuie să optezi pentru a le colecta. Atunci când faci asta, sticlele se golesc iar tu primești câștigurile pe care le-ai adunat până în acel moment. Mare grijă însă, deoarece există posibilitatea să se spargă sticlele și să pierzi toată suma dacă nimerești trei simboluri Cutie marcată cu X.

Simboluri

Având în vedere că facem suc de fructe, e evident că ne trebuie fructe pentru asta. Simbolurile disponibile sunt Mărul Verde, Lămâia, Cireșele, și Cutia marcată cu X. Fiecare simbol fruct va crește nivelul sticlei cu o gradație, ceea ce îți va crește câștigul potențial. Cel mai valoros este Mărul Verde, deoarece multiplicatorul de câștig de pe sticla acestuia poate ajunge până la 300x. Multiplicatorul Lămâii ajunge până la 100x, și Cireșele până la 32x. Mare atenție la Cutia marcată cu X, deoarece atunci când primești trei astfel de simboluri se sparg sticlele. Asta înseamnă că tot sucul pe care l-ai adunat până în acel punct se risipește, și o dată cu el se duc și câștigurile tale.

Juice Inc Grand Win

Rotiri gratuite, bonusuri, și jackpoturi

Chiar dacă jocul nu beneficiază de nicio funcție specială propriu-zisă sau secvență bonus, acesta are totuși un aspect deosebit. Dacă reușești să umpli toate trei sticlele, vei câștiga echivalentul a de 1.000x miza ta de joc. Norocul va trebui să fie de partea ta dacă vrei să reușești asta însă, deoarece sticlele sunt foarte fragile.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui nou joc care să se simtă diferit de ce găsești în mod normal, atunci Juice Inc ar putea să fie ceea ce cauți. Stilul de joc atipic, împreună cu returul teoretic decent și câștigurile potențiale uriașe sunt suficient de interesante încât să îți atragă atenția. Singurul dezavantaj este că momentan nu este disponibil la foarte multe cazinouri, dar ne așteptăm ca acest lucru să se schimbe în viitor. Cu siguranță merită încercat, iar bonusurile și promoțiile de la Superbet sunt un incentiv în plus cu care să te bucuri de Juice Inc.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: