HomecazinouJocuri noi ale lui Unibet pentru luna decembrie

Jocuri noi ale lui Unibet pentru luna decembrie

Jocuri noi ale lui Unibet pentru luna decembrie

Cazinoul Unibet ți-a adus săptămâna aceasta două jocuri noi, introducândute în lumea magiilor cu vrăjitori și vrăjitoare bune în salvarea noilor mistere și bogății. Descoperă împreună cu ei cele două jocuri Might Arthur și Renegades. Cele două jocuri îți pot aduce între 8-10 rotiri gratuite și multe bonusuri. Simbolurile au fiecare o valoare, care combinate cu simboluri wild sau bonus, aduc sute de RON. Cele două jocuri pot fi jucate și de pe telefon mobil sau de pe tabletă în fiecare zi, oruiunde te-i afla. Asigură-te că ai bani în contul de jucător și aduți prietenii pentru a te distra și mai mult.

Might Arthur

Luptătorul roman Arthur este acum și în jocurile noastre cu păcănele, oferinduți șansa de a câștiga sute de RON sau alte bonusuri. Din momentul în care ai deschis jocul fondul este verde, iar sunetul îți umple sufletul de relaxare. Ai până la 5 role de învârtire și 20 linii câștigătoare. Simbolul wild este reprezentat de luptătorul Arthur, care apare doar pe rola 3, chiar și în timpul învârtirilor gratuite. Se poate extinde și pe rolele adiacente, aducând și mai multe câștiguri.

Simbolul wild Merlin poate apărea pe toate rolele și cât și în timpul rundelor bonus. Pot apărea până la 6 simboluri, plasate aleatoriu. Simbolul bonus înlocuiște orice simbol, cu excepția simbolurilor wild. Acestea pot apărea pe rolele 1, 3 și 5. Dacă apar minim 3 simboluri bonus, atunci ai câștigat automat 10 runde gratuite. Fiecare simbol, precum pocalul magic, cartea magică, simbolul luptătorul Arthur etc, au o valoare între 0.25-7.50 EUR.

Renegades

Următorul joc Renegades este și mai magic, cu un univers plin în runde gratuite și 243 moduri de câștig. Orice simbol de pe rolele de învârtire este important deoarece acesta îți poate aduce mii de RON. Dacă un simbol a ocupat toată rola, la începutul jocului, atunci felicitări ai câștigat un bonus în bani. Dacă în timpul jocului trei renegades au picat pe role atunci ai câștigat 8 runde gratuite. De înainte vei selecta renegadul pe care îl dorești și acesta va fi mereu în timpul rundelor gratuite. Este posibil ca și în timpul rundelor gratuite să primești încă 8 runde gratuite. Mega simbolurile pot oferi la fel mega câștiguri. Acest simbol mega poate bloca 2-3 role.

Abia 40 fise pot activa 243 moduri de câștig. Ai 20 linii de câștig. Fiecare simbol are între 5-200 fise. Câștigurile se fac de la stânga la dreapta. Câștigurile sunt înmulțime cu pariul. Joacă acest joc formidabil și câștigă mii de RON.

Bonusuri

La Unibet nimeni nu rămâne nerăsplătit mai ales în luna cadourilor și a magiei. Încă de la înregistrare câștigi automat 250 RON și 100 RON bonus la prima depunere. La cazinou poți primi până la 200% dublu până în depunerile de până în 300 RON sau la poker primești 200 EUR de la început. La anumite jocuri cu sloturi, precum Super Flip primești automat peste 10 runde gratuite de învârtire. Acum în luna decembrie este activat calendarul Unibet, unde în fiecare zi este organizată o promoție sau un bonus, care poate să-ți aducă sute de RON. Dacă inviți mai mulți amici pentru ase distra și câștiga și el, vei primi încă 100 RON bonus pe jucător invitat.

Descoperă noile jocuri cazinou cu Unibet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/renegades-slot.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/renegades-slot.jpg" width="300" height="170" alt="Jocuri noi ale lui Unibet pentru luna decembrie">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/renegades-slot.jpg" alt="" width="1024" height="579" class="aligncenter size-full wp-image-2555" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/renegades-slot.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/renegades-slot-300x170.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/renegades-slot-180x102.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/renegades-slot-360x204.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/renegades-slot-790x447.jpg 790w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />
<iframe loading="lazy" title="Mighty Arthur (Video Slot from Quickspin)" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/myT_748KRkg?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Renegades Slot - Nextgen Gaming Promo" width="750" height="563" src="https://www.youtube.com/embed/MTOXjKaYCEY?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>