Sari la conținut

Jocuri magice cu sloturi și bonusuri

De acum Circus.ro invită jucătorii săi să joace cele mai fascinante jocuri cu sloturi Magic Portals și Dark Queens. Aceste două jocuri au ca tema lumea magiei și a vrăjitoriei, unde scopul principal este de a aduna câte mai multe fise în contul vostru. Sunt oferite o mulțime de posibilități pentru a putea câștiga plus bonusuri. Pentru a putea juca aceste jocuri, cât și celalte jocuri, trebuie să ai un cont de jucător, plus să depui bani în cont. Distracțiile le poți face împreună cu alți prieteni de pe calculator sau mobil oricând dorești. Intră pe această casă de pariuri și joacă-te mereu pentru a câștiga mereu.

Magic Portals

Magic Portals este un joc a magiei cu dragoni, lupi și vrăjitoare oferit de Circus.ro. Tema și sunetul acestui joc te introduc într-o lume plină de magie și vrajă nde scopul tău principal este de a strânge câți mai mulți bani pentru a-ți umple contul cu RON. Două sau mai multe simboluri identice care se opresc pe liniile 1 și 5 transforma instataneu toate simbolurile în simboluri wild. Simbolul free spins oferă până la 10 învârtiri gratuite. Ceea ce este plăcut este faptul că aceste simboluri se transformă într-o magie atât de fercată pentru a putea purta noroc. Simboluri au o valoare între 5-500 fise. Simbolul vrăjitoare roșie valoarează cel mai mult în acest joc. Aici ai până la 10 niveluri, unde și suma de pariere crește. Desigur și câștigurile vor crește în contul tău. Încearcă și ai șansa să câștigi până la 64.000 fise. Sunt oferite până la 25 linii câștigătoare astfel jucătorii să aibe șansa să câștige mii de RON.

Dark Queen

Dark Queen este un joc creat de EGT și oferit de Circus.ro. Acest joc din lumea fantastică plin de vrăjitorie și magie aduce jucătorilor săi de păcănele noi șanse de câștig cu mii de RON și învârtiri gratuite. Toată acțiunea se desfășoară într-o pădure fermecată unde fiecare element îți poate aduce mii de RON. În acest joc simbolul wild este reprezentat de o oglindă fermecată care înlocuiește orice obiect de pe rolele de rotire. Simbolul extra wild, reprezentat de un măr, apare doar pe rola 1 și subtituie toate simbolurile. Fiecare simbol, precum veverița, licioarea fermecată, vrăjitoarea, literele etc, au o valoare între 10 și 500 fise. Vrăjitoarea întunericului oferă 20 de linii câștigătoare jucătorilor săi pentru a-și mări câștigurile din conturile lor. Devin-o personajul cel bun din acest joc fermecat și câștigă mii de RON.

Bonusuri

Dacă îți crezi acum un cont pe Circus.ro vei beneficia automat de un bonus la crearea contului, cât și la depunerea primilor bani în contul de jucător. Dacă depuneți în contul de jucător bani atunci veți primi până la 850 RON bonus. Distrația este mai plăcută în doi sau chiar mai mulți. Dacă îți inviți prietenii tăi atunci vei primi încă 100 RON bonus.

Descoperă noile jocuri cazino cu Circus.ro

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: