Sari la conținut

Înșelăciuni de succes la cazinou

Desigur ai văzut și tu Ocean’s Eleven, deja clasicul film despre jefuirea unui cazinou celebru. După cum știi, viața imită arta. Iar cazinourile nu sunt o excepție. Există deja în istoria cazinourilor jucători celebri care au reușit cu succes să înșele casa. Chiar dacă nu le-a fost ușor, acești oameni au reușit să câștige sume impresionante trișând. Deși nu îți recomandăm să le calci pe urme, deoarece de multe ori aceste practici sunt ilegale, este interesant și amuzant (într-un fel) totuși să aflăm care sunt cele mai cunoscute înșelăciuni de succes la cazinourile din întreaga lume. Ești pregătit? Pe locuri, fii gata… se filmează!

Phil Ivey Jr. și recunoașterea cărților

S-a întâmplat în anul 2012. Cu ajutorul acestei înșelăciuni, Phil Ivey Jr. a reușit să câștige la Punto Banco din cazinoul Crockfords din Londra 7,3 milioane GBP. Se consideră că acest jucător a înșelat casa recunoscând cărțile după imperfecțiunile mici de pe spatele acestora.

Această înșelăciune funcționează deoarece unele cărți nu au exact aceleași măsuri ca celelalte. Phil avea și un partener, cu ajutorul căruia îl provoca pe crupier să schimbe cărțile pînă când o găseau pe cea asimetrică. Isteț, nu-i așa?

Însă, judecătorii britanici au horărât că această metodă este o înșelăciune și i-au dat cazinoului câștig de cauză.

Laserul de la cazinoul Ritz

În 2004, doi sârbi și o unguroaică au acționat în cazinoul Ritz din Londra, unde au folosit un dispozitiv care folosea un program de calculator și un scanner laser încorporat într-un telefon mobil. Cu ajutorul acestuia au câștigat suma exorbitantă de 1.300.000 GBP în decursul a două seri la ruletă. Cazinoul le-a plătit în numerar 300.000 GBP, iar pentru restul sumei le-a scris un cec.

Laserul, atunci când era îndreptat către ruletă, reușea să prezică slotul sau sectorul în care mingea urma să aterizeze, iar cei trei jucători câștigau evident plasând pariurile corecte. Ca regulă generală, personalul cazinoului verifică toate camerele de luat vederi atunci când sunt câștigate sume mari. Au facut-o și de această dată și au anunțat imediat poliția.

Deși acest dispozitiv le-a adus un avantaj foarte mare, cei trei nu au fost condamnați, în cele din urmă.

Frații Roselli

Această înșelăciune a costat cazinourile din New Jersey, Nevada și Puerto Rico 37 milioane USD, fără ca cei implicați să investească un sfanț. Așa-zișii frați au operat între anii 1995 și 2000. Modul în care s-a desfășurat înșelăciunea a început prin furtul de date de la persoane care aveau credite mari.

După șase luni, cei doi aveau linii de credit importante la toate cazinourile mari din Statele Unite. Cei doi au reușit să păcălească autoritățile, făcându-le să creadă că pierdeau, în timp ce, de fapt, câștigau în stil mare.

Totul a culminat în anul 2000, când cei doi au câștigat sume astronomice în Las Vegas, pentru ca apoi să dispară pentru totdeauna. FBI nici nu și-a dat seama că a avut loc o înșelăciune decât după abia șase luni de la faptele petrecute în Las Vegas. Atunci au observat și că adevărații frați Roselli muriseră cu mulți ani în urmă și că cei doi erau de fapt impostori. Identitățile celor doi nu au fost descoperite niciodată.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: