HomecazinouIepurașul de Paști e tare darnic, acum îți aduce două jocuri noi de la NetBet

Iepurașul de Paști e tare darnic, acum îți aduce două jocuri noi de la NetBet

Iepurașul de Paști e tare darnic, acum îți aduce două jocuri noi de la NetBet

Azi îți prezint două jocuri de tip sloturi pur și simplu superbe de la NetBet care, cu siguranță, te vor surprinde plăcut. Vorbesc desigur despre sloturile Reactoonz și Troll Hunters. Vei fi totalmente șocat să afli că aceste sloturi nu sunt la fel ca cele clasice care se joacă pe 5 role și au un anumit număr de linii câștigătoare. În schimb, aceste jocuri pe care le vom explora acum se joacă pe o grilă. Slotul Reactoonz se joacă pe o grilă 7×7, iar Troll Hunters pe o grilă 5×5. În sfârșit primim și noi ceva cu adevărat nou și captivant. Hai să vedem jocurile în detalii.

Reactoonz

Jocul acesta foarte captivant și drăguț de la NetBet se joacă pe o grilă cu 7 coloane și 7 rânduri, deci în total vei avea 49 de simboluri pe ecran. Ce fel de simboluri? Simboluri cu extratereștri mici și drăgălași, care te amuză și-ți fac ziua plină de culoare și emoții pozitive. Ca să câștigi, trebuie să ai minim 5 simboluri unul lângă altul vertical sau orizontal. În acest slot tu ești Marele maestru al jocului și destinului tău, deoarece anume tu poți selecta ce sumă să pariezi. Poți paria minim 0,20 RON și maxim 100 RON. Încearcă-ți norocul acum cu acest slot realmente inovativ.

Troll Hunters

Încă un slot care a „decis” că sloturile clasice cu 5 role sunt prea plictisitoare. Slotul acesta frumos de la NetBet se joacă pe o grilă cu 5 coloane și 5 rânduri. Deci, mereu o să ai 25 de simboluri pe ecran. Vei vedea imagini cu femei vikinge, care sunt vânătoare de troli. Pe lângă asta, o să vezi și simboluri captivante cu bucăți enorme de carne și pahare cu cranii. Pentru a câștiga, strategia e asemănătoare cu cea din jocul Reactoonz, dar acum trebuie să ai doar 3 simboluri unul lângă altul. Poți paria minim 0,20 RON și maxim 40 RON.

Ai chef să câștigi o întreagă avere, la fel ca noi? Încearcă atunci niște bonusuri

E foarte bună ideea să te uiți din când în când la pagina cu bonusuri și promoții, pentru că bonusurile oferite de NetBet pot să-ți mărească destul de mult câștigurile. Un bonus grozav este bonusul de bun venit unde, la prima ta depunere, îți vei dubla suma până la 800 RON. Tot ceea ce trebuie să faci e să-ți creezi un cont la NetBet și apoi să depui folosind codul. Odată ce ai depus, poți începe îndată să joci cu bonusul tău. Mai sunt multe alte bonusuri grozave, precum „Cum apare la TV”, pe care le poți descoperi pe pagina de promoții.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/reactoonz-slot.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/reactoonz-slot.jpg" width="300" height="151" alt="Iepurașul de Paști e tare darnic, acum îți aduce două jocuri noi de la NetBet">
<iframe loading="lazy" title="Reactoonz Slot - Gargantoon ULTRA BIG WIN!" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/7oMjjaRSlz4?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Troll Hunters Slot Review (Play N Go)" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/33QljCu2nzs?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>