Sari la conținut

Hacksaw Gaming în România

Hacksaw Gaming în România

Hacksaw Gaming este o companie tânără, fondată în 2018 în Malta, care se remarcă printre celelalte firme prin dedicarea adusă atât creativității cât și performanței. Operează în aproximativ 18 piețe internaționale, cu peste 80 de jocuri disponibile, având atât sloturi cât și lozuri și alte tipuri de păcănele disponibile, inclusiv jocuri cu câștiguri instant.

De asemenea, are peste 160 de parteneri dedicați din sectorul pariurilor și jocurilor de noroc din întreaga lume, și promite constant să își actualizeze oferta.

Mai mult, siteul lor aduce foarte multe informații pentru cei interesați, așa că tot ce trebuie să faci este să verifici ce au de spus și să le încerci jocurile în unul dintre cazinourile online românești sau străine.

Sloturi de la Hacksaw Gaming

De la jocuri cu zei, la jocuri cu vampiri sau mai liniștite, Hacksaw Gaming satisface toate gusturile prin temele abordate. Se menține actual nu doar prin diversitate, ci și prin actualitate, deci te poți aștepta să găsești atât sloturi clasice, cât și mai complexe, cu funcții speciale sau mecanici deosebite.

Dawn of Kings

Joc Dawn of KingsUn joc destul de clasic, Dawn of Kings are o temă egipteană pe care o aduce în actualitate prin grafica sa destul de cinematică. Are o grilă clasică de 5 role și 3 rânduri, liniile câștigătoare fiind în număr de 13. RTPul este în jur de 96.32%, și asigură prin asta un potențial de câștig atractiv pentru jucători. Volatilitatea este medie spre mare, așa că te poți aștepta la câștiguri substanțiale, chiar dacă ele vor fi mai rare. Cele două caracteristici creează astfel suspans și îți vor antrena strategia.

Jocul beneficiază și de funcții speciale care să îți multiplice sumele pariate și câștigate, cea mai importantă fiind cea a cărților magice. Dacă ești norocos, aceste cărți vor apărea întâmplător pe rolele tale și îți pot amplifica profitul de până la 1.000x. Mai mult, de fiecare dată când vei alege să cumperi bonus, volatilitatea va deveni mult mai mare, și implicit și câștigurile tale vor avea șansa să crească.

Keep ‘EM

Joc Keep EmJocul următor este unul haios, care amintește de desenele animate mai vechi. Atmosfera este una foarte liniștită, așa că te așteaptă momente plăcute în care te vei putea destinde liniștit. Avem, așadar, un joc clasic cu un twist modern, slotul fiind configurat pe 6 role care au până la 15.625 linii de plată. Simbolurilor clasice li se adaugă simboluri wild și scatter, dar și simboluri speciale mai valoroase decât obișnuitele A, K, Q, și J.

RTPul este variabil, ajungând până la 96.27%, cu o volatilitate medie ce vor asigura, împreună câștiguri suficiente pentru a menține dinamismul jocului. Există și trei funcții speciale, Cash ‘Em, Get ‘Em și Keep ‘Em. Prima îți poate aduce un premiu la colectare, a doua multiplică câștigurile atunci când un simbol cu același nume aterizează pe role, iar al treilea declanșează multiple bonusuri și rotiri gratuite. De asemenea, dacă nimerești 3 scattere vei primi automat 10 rotiri gratuite.

Buffalo Stack’n’Sync

Joc Buffalo Stack n SyncBuffalo Stack’n’Sync ne readuce în Vestul Sălbatic printr-o tematică destul de întâlnită în lumea jocurilor de noroc, dar pusă într-o grafică mult mai plăcută, în care simbolurile simple se întâlnesc cu diferite reprezentări ale animalelor specifice westernului. Jocul are un format 5×4, rolele formând 10 linii de plată care îți pot aduce de până la 10.000x pariul inițiat.

Din punct de vedere tehnic, jocul are un RTP de până la 96.36%, cu o volatilitate mare – lucru care reprezintă pentru tine premii mai mari, dar care nu apar foarte des. Există numeroase boostere și bonusuri care pot fi declanșate prin mecanicile speciale ale jocului. Ai 10 rotiri gratuite dacă nimerești trei simboluri scatter în flăcări, și mai poți beneficia de multe alte surprize dacă ai răbdarea să le descoperi.

Cazinouri Hacksaw Gaming în România

În România, Hacksaw Gaming e prezent în numeroase cazinouri, fapt ce demonstrează că este un furnizor care are multe de spus, și care merită să pătrundă pe piețele naționale. Pentru oricine dorește, siteul lor oferă o previzualizare mai mult decât suficientă asupra ofertei lor.

Superbet

Superbet Logo Superbet include în gama sa multe jocuri create de Hacksaw Gaming.

Nu putem spune că ne surprinde acest lucru, deoarece furnizorul este unul serios, și care aduce jocuri inovative pe piață.

Beneficiezi și de promoții care se pot aduna la câștigurile tale, așa că verifică secțiunea dedicată acestora de pe siteul oficial și activează-le pe cele care te interesează.

Vizitează Superbet

Mr Bit

Mr Bit Logo Mr Bit integrează foarte fain jocurile acestora în designul lor futurist.

Totodată, actualizările frecvente din catalogul de jocuri al acestora este un alt aspect important, tu având ocazia să încerci jocuri noi mai mereu.

De asemenea, în pagina dedicată ofertelor și bonusurilor vei găsi metode să-ți sporești câștigurile, așa că merită sa fii cu ochii în patru după tot ce oferă cazinoul.

Vizitează Mr Bit

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *