HomecazinouGet’s Bet Cazinou Recenzie

Get’s Bet Cazinou Recenzie

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-logo.png

EVALUAREA EDITORULUI


Jocuri

Bonusuri

Relații cu clienții

PRO

  • Sloturi noi
  • Sloturi cu jackpot progresiv
  • Sloturi 3D
  • Agenții terestre unde poți efectua depuneri
  • Siguranța tranzacțiilor

CONTRA

  • Unele sloturi nu sunt disponibile mereu
  • Nu poți efectua depuneri prin transfer bancar
  • Lipsa unui serviciu cu clienții prin chat live

Get’s Bet este un cazinou online de curând licențiat in România care pune la dispozitia jucătorilor locali o gamă unica și de calitate de jocuri de cazinou. Este bine structurat și ușor accesibil, însă unele jocuri nu sunt disponibile tot timpul și uneori este posibil, în experiența noastră, să nu primești mailul de confirmare a contului pentru a putea să începi să joci de îndată. Suntem însă siguri că acest cazinou va avea o soluție pentru toate aceste probleme în cel mai scurt timp. Această platformă este ușor accesibilă și de pe smartphone, iar depunerile și retragerile sunt rapide și sigure. Dacă vrei să experimentezi unele din cele mai noi și mai uimioare grafici de sloturi, cât și jocuri de slot cu jackpot progresiv, acesta este cu siguranță cazinoul ideal pentru tine.

Vizitează Get’s Bet

Cazinoul online Get’s Bet reprezintă un alt nume apărut foarte recent pe piața de jocuri online de noroc din România, având un capital 100% românesc și prezentând jucătorilor jocuri de cazinou precum popularele sloturi, cât și jocuri de ruletă, blackjack, video poker și cele de cazinou live. Această platformă se diferențiază de competitorii săi prin faptul că oferă jocuri de cazinou de ultimă oră, precum și sloturi cu jackpot progresiv și sloturi 3D, acestea având grafici uluitoare. Cazinoul poate fi accesat și de pe dispozitivele mobile, direct de pe browser-ul telefonului, fără a fi necesar să încarci o anumită aplicație, însă, pentru a juca, este necesar după înscriere să primești un email de confirmare, care, după experiența noastră, se lasă așteptat. Get’s Bet este licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din ianuarie 2018. Pentru secțiunea de cazinou, Get’s Bet oferă un singur bonus pentru noii veniți.

Sloturi de la Get's Bet

Jocuri cazinou

Pe Get’s Bet poți juca sloturi, jocuri de slot cu jackpot progresiv (un premiu sau un câștig care se mărește de fiecare data când joci și nu câștigi), sloturi 3D (acestea prezintă grafici uluitoare 3D care dau impresia că tâșnesc din ecran, nefiind necesar sa porți ochelari 3D), jocuri de masă și de cazinou live. În total, această platformă îți pune la dispoziție aproximativ 69 de jocuri de cazinou, unele dintre ele putând fi jucate în varianta gratuită pentru a le testa și a le învăța regulile. Aceste jocuri pot fi experimentate direct de pe platforma cazinoului, fără a fi necesar să descarci un anumit software. Jocurile sunt bine structurate, fiind ușor de identificat, existând și un motor de căutare unde poți găsi jocul preferat foarte rapid.

Shaolin Spin

Shaolin Spin de la Get's BetShaolin Spin este un joc de slot produs de iSoftBet cu o temă care te transportă în inima Chinei, alături de călugării Shaolini din celebrele temple în care aceștia te așteaptă să-i cunoști. Are 5 tamburi rotativi și 243 de linii câștigătoare, cu simboluri care aduc aminte de tema asiatică, precum dragoni, Sensei înțelepți, porumbei, temple Shaoline sau un simbol Yin și Yang. Simbolul Wild este reprezentat de Yin și Yang.

Super Fast Hot Hot

Slot de la Get's BetSuper Fast Hot Hot este un joc de slot cu 5 tamburi rotativi, 3 rânduri și 25 de linii câștigătoare fixe, având o temă populară cu fructe și fiind produs de iSoftBet. Are și varianta de joc gratuit, în care poți să îl testezi și să te familiarizezi cu regulile de joc. Are o funcție de Hot Jackpot, care este activată când pariezi suma maximă și câștigi cinci Jackpoturi pe liniile câștigătoare active. Această funcție, însă, nu e disponibilă pentru versiunea gratuită a jocului.

Bar Bar Black Sheep

Bar Bar Black Sheep reprezintă printre ultimele producții de la Microgaming, având o temă nostimă adaptată pentru jocurile de slot. Are 5 tamburi rotativi, 3 rânduri și 15 linii fixe de câștig. Oița neagră poate înlocui orice simbol și poate deveni foarte ușor simbolul câștigător, putând sa-ti aducă un jackpot uriaș. Dacă ești pregătit să numeri oițele, cu siguranță acest joc te va menține treaz!

Bonusuri și promoții

Pentru secțiunea de cazinou online, Get’s Bet prezintă momentan doar o singură promoție pentru jucătorii noi, spre deosebire de competitorii săi consacrați, care este, însă, destul de tentantă. Aceasta constă într-un bonus de 50 RON la prima depunere de minim 50 RON. Pentru a beneficia de această promoție, este necesar să te înregistrezi pe site, să efectuezi depunerea și să încarci o copie după cartea ta de identitate. După validarea contului, vei primi suma aceasta sub forma unui Pariu Gratuit. Așteptăm cu interes și alte promoții și bonusuri de la acest operator tânăr, menite atât pentru fidelizare cât și pentru jucătorii noi.

Retrageri și depuneri

Depuneri la Get's BetLa Get’s Bet, dacă dorești să efectuezi o depunere, poți să faci acest lucru utilizând cardul de debit care poate fi Visa sau MasterCard. Este important să știi ca operatorul utilizează SafeCharge, ce asigură în totalitate siguranța datelor și a tranzactiilor pe acest site. Suma minima care poate fi depusă prin intermediul cardului bancar este de 20 RON, fără vreun comision suplimentar. De asemenea, depunerile se pot efectua într-una din agențiile terestre. Pentru a efectua o astfel de depunere, trebuie mai întâi să-ți deschizi un cont pe site, după care poți intra în orice agenție terestră Get’s Bet și, dacă ai cartea de identitate la tine, poți depune suma în contul tău. Suma minimă pentru astfel de depuneri este de 10 RON.

Cât despre retrageri, le poți efectua prin intermediul cardurilor Visa sau MasterCard, suma minimă fiind de 20 RON, sau în agenții. La nici una din aceste metode de retrageri nu se percepe comision.

Mobil

Get's Bet mobilGet’s Bet este disponibil și de pe smartphone, versiunea pentru acesta încărcându-se repede și nefiind necesar să descarci o aplicație specială pentru a o accesa de pe dispozitivele mobile. Platforma pentru telefonul mobil este bine structurată, ușor navigabilă, jocurile fiind accesibile rapid. Jocurile de cazinou, ca și pe website, sunt organizate pe categorii precum cele mai populare, jocuri de slot cu jackpot, sloturi 3D și jocuri de masa și cărți. Singura observație pe care o avem este că versiunile gratuite ale unor jocuri de cazinou nu pot fi accesate și de pe telefonul mobil pentru a fi testate de jucători.

Servicii cu clienții

Cazinoul online Get’s Bet dispune de un serviciu cu clienții destul de bine pus la punct, cu o adresă de email, un număr de telefon și un formular de contact. Cu toate acestea, site-ul nu pune la dispoziția jucătorilor un serviciu de chat live cum ne-au obișnuit competitorii săi. Din experiența noastră, însă, serviciul de clienți prin intermediul email-ului este destul de prompt, personalul răspunzând în timp util întrebărilor sau doleanțelor vizitatorilor și ai jucătorilor.

Vizitează Get’s Bet Bonusuri
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-sloturi-1024x517.jpg" alt="Sloturi de la Get&#039;s Bet" width="1024" height="517" class="aligncenter size-large wp-image-3794" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-sloturi-1024x517.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-sloturi-300x151.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-sloturi-180x91.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-sloturi-360x182.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-sloturi-790x399.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-sloturi-1095x553.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-sloturi.jpg 1282w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-shaolin-spin-300x185.jpg" alt="Shaolin Spin de la Get&#039;s Bet" width="300" height="185" class="alignright size-medium wp-image-3796" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-shaolin-spin-300x185.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-shaolin-spin-180x111.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-shaolin-spin-360x222.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-shaolin-spin-790x487.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-shaolin-spin.jpg 920w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-super-fast-hot-hot-300x181.jpg" alt="Slot de la Get&#039;s Bet" width="300" height="181" class="alignright size-medium wp-image-3797" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-super-fast-hot-hot-300x181.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-super-fast-hot-hot-180x109.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-super-fast-hot-hot-360x218.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-super-fast-hot-hot-790x477.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-super-fast-hot-hot.jpg 907w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-depuneri-300x160.jpg" alt="Depuneri la Get&#039;s Bet" width="300" height="160" class="alignright size-medium wp-image-3787" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-mobil-175x300.jpg" alt="Get&#039;s Bet mobil" width="175" height="300" class="alignright size-medium wp-image-3799" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-mobil-175x300.jpg 175w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-mobil-598x1024.jpg 598w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-mobil-180x308.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-mobil-360x617.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gets-bet-mobil.jpg 715w" sizes="(max-width: 175px) 100vw, 175px" />
<iframe loading="lazy" title="Bar Bar Black Sheep Slot - Microgaming Promo" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/45mV8SMDREw?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Prezentare Rapidă

Vizitează Get’s Bet
Bonusuri

  • Bonus Fără Depozit: 0
  • Bonus Bun Venit: 50 RON
Informații Generale
Număr Licență L1173107W000815
Numele Firmei Get’s Bet Online LTD
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 69
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum 10 RON
Termen de Retragere 1 zi
Visa
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit 50 RON
Bonus Fără Depunere 0
Bonus Depunere 50 RON
Bonus Aducere Prieteni 0
Sistem Fidelitate
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri Get’s Bet Pariuri
Poker