HomecazinouGăsește dragonii la winmasters

Găsește dragonii la winmasters

Găsește dragonii la winmasters

Cazinoul online winmasters te întâmpină sezonul acesta cu noile sloturi adăugate recent, Dragon Kingdom și 888 Dragons, care au o tematică inspirată din popularii și îndrăgiții dragoni medievali, și care au potențialuri mari de câștig dacă ești îndeajuns de curajos pentru a accepta provocarea. Aceste jocuri de slot adeveresc zicala “Lucrurile simple sunt mai bune”, având grafici mai simple dar culori atractive și fiind extrem de interesante, cu funcții și bonusuri care te vor îndemna să pașești pe tărâmurile fermecate ale dragonilor cât mai curând.

Dragon Kingdom

Dragon Kingdom este un joc de slot produs de Pragmatic Play care are 5 tamburi rotativi și 25 de linii de câștig, transportându-te într-un tărâm magic unde dragonii suflă foc și luptătoarele sunt neînfricate, și, cu ceva noroc, poți câștiga bonusuri mari în bani. Simbolul dragonului reprezintă jokerul în acest slot, el putând să înlocuiască toate celelalte simboluri cu excepția celui scatter. Simbolul de rotiri gratuite poate să atragă rotirile gratuite dacă reușești să descoperi trei sau mai multe simboluri scatter oriunde pe tamburi. La începutul rotirilor gratuite, poți să alegi intre una și cinci opțiuni pentru a stabili ce multiplicator poți primi. Acești multiplicatori variază între 1 și 5.

888 Dragons

888 Dragons este un alt slot cu o temă inspirată din dragonii fantastici și simboluri orientale, produs de Pragmatic Play, cu numai trei rânduri, trei tamburi rotativi și o singură linie de câștig. Acest joc are doar trei simboluri, fiind reprezentate de dragoni în diferite culori. 888 Dragons oferă posibilitatea de a câștiga premii în bani, deși nu prezintă aceleași funcții avansate ca alte sloturi, aducânu-te de fapt la esența motivului pentru care joci: acela de a câștiga bani. Acest slot este extrem de simplu, implicând faptul că poți câștiga dacă găsești trei dragoni pe tamburi în poziția centrală orizontală. Prin urmare, dacă ești pasionat de sloturile cu dragoni și tematici orientale, fără bonusuri sau alte funcții mai avansate, dar care îți poate aduce profituri destul de serioase, acesta este, cu siguranță, pentru tine.

Bonusuri mistuitoare

Cazinoul online winmasters îți aduce numeroase bonusuri și promoții de care poți profita atunci când joci la sloturile tale preferate pe această platformă. O promoție interesantă de sezon o reprezintă “Xmas Slot Masters Leaderboard”, în care poți să acumulezi puncte jucând la anumite sloturi, iar cei clasați în primii 50 vor fi premiați cu bonusuri în bani, locul 1 primind 3.000 EUR iar premiile totale fiind de 50.000 RON.

Descoperă aceste jocuri noi cu winmasters
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-dragon-kingdom.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-dragon-kingdom.jpg" width="300" height="174" alt="Găsește dragonii la winmasters">
<iframe loading="lazy" title="Dragon Kingdom - Slot Machine" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/lsD-hLFOhwI?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="888 Dragons™" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/-Zt2vQac52E?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>