HomecazinouGăsește animalele sălbatice și numerele norocoase la Admiral

Găsește animalele sălbatice și numerele norocoase la Admiral

Găsește animalele sălbatice și numerele norocoase la Admiral

Cazinoul online Admiral te așteaptă cu ultimele jocuri de cazinou adăugate pe această platformă: Totally Wild, un joc de slot care te introduce în lumea fascinantă a animalelor din jungla sălbatică, și Book of Ra Deluxe Bingo, un joc de bingo online cu 30 de numere care îți poate aduce și rotiri gratuite la celebrul slot Book of Ra Deluxe, produs de Novomatic. Aceste jocuri sunt deosebit de distractive și te vor fascina imediat prin graficile și temele lor inedite, fiind foarte usor de jucat și deosebit de interesante.

Totally Wild

Sloturi noi de la AdmiralTotally Wild te va captiva în căutarea simbolului Wild într-o lume sălbatică (în engleză wild) reprezentată de animalele junglei. Jocul este produs de Novomatic, având 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare. Simbolurile utilizate în acest joc de către producător sunt printre cele mai reprezentative ale junglei, de pildă leopardul, maimuța sau broasca. Simbolul scatter poate apărea pe toți tamburii, fiind reprezentat de simbolul Fânânii Arteziene, care este și joker, în același timp. Dacă găsești 3 simboluri joker oriunde pe grilă, vei primi 10 rotiri gratuite.

Book of Ra Deluxe Bingo

Book of Ra Deluxe Bingo este un joc de bingo cu 90 de bile care îți poate aduce și 10 rotiri gratuite la slotul Book of Ra Deluxe, deja celebru prin tema sa deosebit de interesantă care te va transporta în Egiptul Antic. Jocul începe cu 90 de bile, acestea fiind distribuite în ordine aleatorie pe maxim 4 carduri bingo pe grila de pariere. Fiecare câmp de bingo are 15 câmpuri, ceea ce rezultă într-un total de 60 pe toate cele patru carduri. 30 de bile sunt trase la sorți la fiecare extragere. Ceea ce trebuie să faci pentru a câtiga este să combini sau să aliniezi cât mai multe combinații câștigătoare pe toate aceste 4 carduri bingo. Dacă găsești un bonus bingo cu 30 de bile și până în 11 bile suplimentare, câștigi rundele adiționale de rotiri în binecunoscutul joc de slot Book of Ra Deluxe.

Distracție maxima cu bonusurile de la Admiral

Și la capitolul de bonusuri și promoții, Admiral stă foarte bine, acest operator online de jocuri de noroc oferindu-le jucătorilor atât bonusuri pentru noii veniți, cât și pentru cei existenți. De pildă, Admiral oferă un bonus deosebit de atractiv de 50 de rotiri gratuite la anumite jocuri de sloturi, plus 100% din maxim 900 RON pentru depunerea inițială și încă 100 RON la validarea documentelor tale de identitate, atunci când iți deschizi un cont pe această platformă. Pentru mai multe detalii referitoare la noile jocuri de cazinou de pe Admiral, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de mai jos.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-totally-wild.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-totally-wild.jpg" width="300" height="213" alt="Găsește animalele sălbatice și numerele norocoase la Admiral">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-3836" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-totally-wild-300x213.jpg" alt="Sloturi noi de la Admiral" width="300" height="213" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-totally-wild-300x213.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-totally-wild-180x128.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-totally-wild-360x256.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-totally-wild-790x561.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-totally-wild.jpg 1013w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
<iframe loading="lazy" title="Book of Ra Deluxe Bingo video trailer by Novoline" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/d7G9OKBHzJ4?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>