Sari la conținut

Fortuna Palace Bucharest

Fortuna Palace Bucharest este unul din cazinourile de top din București, care atrage prin atmosfera deosebit de primitoare atât pentru clienții existenți, cât și pentru jucătorii noi. Situat în centrul capitalei, cu o suprafață de 1.600 metri pătrați, acest cazinou dispune de un salon VIP, două rulete electronice, 5 jackpoturi, 104 sloturi, un ATM aflat în interiorul holului de sloturi, un oficiu de schimb valutar, un bar cu o gamă variată de băuturi și un restaurant excusivist.

Acest cazinou se deosebește de alte cazinouri din capitală și din țară prin conceptul care redă modelul cazinourilor din Las Vegas, oferind o experiență completă jucătorilor. Mai exact, cazinoul oferă carduri de fidelitate jucătorilor existenți, care sunt structurate în Red, Silver, Gold și VIP, Red fiind destinat clienților noi, iar VIP pentru cei existenți care vin aici cu regularitate.

Scurt istoric al cazinoului Fortuna Palace Bucharest

Fortuna Palace este găzduit în interiorul unei cladiri istorice deosebit de frumoase cu o arhitectură foarte specială, ce a aparținut inițial geologului Sabba Ștefănescu, fiind construită de binecunoscutul arhitect Otto Maugsch in 1894.

Cazinoul Fortuna Palace Bucharest a obținut licența de activitate de sloturi de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în 2013, iar managementul acestuia este hotarât să rămână pe piață prin tiparul care a fost creat după modelul cazinourilor din Las Vegas, în care tombolele sătptămânale le pot aduce jucătorilor premii extrem de atractive, în valoare de sute de mii de RON.

Jocuri de cazinou disponibile

Cazinoul oferă jocuri de sloturi și de masă, cu o gamă variată de sloturi, care sunt atât cele tradiționale, cât și sloturi video. Pe lângă aceasta, Fortuna Palace Bucharest oferă și jocuri de masă, care includ diferse variante ale jocurilor de blackjack, ruletă și poker. De asemenea, aici poți să-ți încerci norocul la cinci sisteme diferite de jackpot, precum King Kong, Motormania sau Fortuna.

Jocuri de cazinou la Fortuna Palace Bucharest

Evenimente găzduite la Fortuna Palace Bucharest

Acest cazinou renumit organizează trageri la sorți săptămânale și zilnice, cât și nenumărate evenimente și spectacole cu artiști renumiți, iar o dată la patru luni se oferă se oferă premiul cel mare reprezentat de o mașină și alte premii consistente.

O mică descriere a interiorului

Fortuna Palace Bucharest este situat în centrul Bucureștiului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu (zona Universitate). Cazinoul se întinde pe un spațiu de 1.600 metri pătrați, are o cameră de VIP care este separat de restul jocurilor, iar locurile de parcare păzite te vor asigura că ești în siguranță aici și că poți să te destinzi la jocurile tale de cazinou preferate.

Alte facilități

Cazinoul Fortuna Palace Bucharest își așteaptă jucătorii și cu un restaurant cu meniuri delicioase, pregătite de Chefi renumiți, cât și cu o terasă de vară, unde poți să te relaxezi în acele zile însorite la o cafea excelentă. De asemenea, cazinoul îți pune la dispoziție și un bar unde se servesc bauturi din cele mai diverse și mai fantastice, cât și un bufet suedez, care se servește gratuit dupa ora 19.

Al doilea sediu

Datorită succesului întregistrat, Fortuna Palace Bucharest a reușit să își extindă locațiile, deschizând un nou cazinou aflat în incinta centrului de shopping Promenada din București, care este localizat lângă stația de metrou Aurel Vlaicu, și care le oferă jucătorilor aceleași facilități, în concordanță cu conceptul după care funcționează și cel de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Dacă dorești să experimentezi din plin plăcerea jocurilor de noroc, nu ezita să vizitezi Fortuna Palace Bucharest.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: