Sari la conținut

Ești următorul Tesla sau zeul Neptun? NetBet îți aduce 2 jocuri noi-nouțe pline de zeități

Favoritul cazinourilor române, NetBet, îți aduce 2 jocuri noi de la compania GameArt care e mereu pe filiera tehnologiei. Vorbesc despre Atlantis World și Tesla Spark of Genius . Jocurile sunt foarte tari, cu cote destul de atractive care, cu siguranță, îți vor aduce o briză maritimă de mitologie și, de ce nu, o aprigă dorință de a inventa ceva chiar acum. Fie că vrei să fii un inventator renumit sau să te stabilești în Atlantida, sunt sigur vei rămâne oricum totalmente satisfăcut. Deci, hai să vedem despre ce este vorba.

Atlantis World

Jocul cu imagini ce prezintă delfini, fiare mitologice, pe Neptun (zeul mării) și soția lui Amfitrite, plus fundalul cu imagini superbe ale orașului Atlantida, îți asigură o dispoziție foarte bună. Grafica e excelentă, iar muzica îți dă o porție bună de adrenalină. Slotul se joacă pe 5 role cu 50 de linii câștigătoare. Cotele sunt destul de frumoase și desigur că miza poate fi schimbată, pentru a câștiga mai mult. Deci, descoperă orașul Atlantida și devină un adevărat Zeu.

https://www.youtube.com/watch?v=XikXNwd4UrU

Tesla Spark of Genius

Trezește-l pe geniul din tine și inventează ceva excepțional. Jocul acesta se joacă pe 5 role și are 243 de linii câștigătoare. Nu glumesc, într-adevăr sunt 243 de linii câștigătoare, așadar e pur și simplu imposibil să nu câștigi. Asemănător cu Atlantis World, și aici cotele sunt destul de bune. Jocul are imagini cu faimosul inventator Nikola Tesla, cărți și diferite invenții ale acestuia. Poți schimba suma mizei pentru a câștiga mai mult. Nu uita că atât acest joc, cât și Atlantis World, ambele pot fi jucate cu bani virtuali, deci poți încerca slotul înainte să joci cu bani reali.

https://www.youtube.com/watch?v=BPD6qklBQEw

Bonusuri pentru toată lumea

NetBet îți oferă niște bonusuri grozave pentru a-ți spori câștigurile și concomitent să-ți mărești satisfacția. De exemplu, dacă depui și pariezi 40 RON la orice slot în fiecare miercuri, vei profita de 10 runde gratuite. De asemenea, poți profita de mai multe avantaje dacă devii membru al clubului jucătorilor. Odată ce ai devenit membru, vei primi în mod automat NetPuncte în timp ce joci: jocuri de cazino și cazino live. Cu cât mai multe puncte acumulezi, cu atât mai repede vei avansa spre următorul nivel de jucător și te vei bucura de mai multe avantaje.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *