HomecazinouEști un personaj legendar? Demonstrează și câștigă premiile pe eFortuna

Ești un personaj legendar? Demonstrează și câștigă premiile pe eFortuna

Ești un personaj legendar? Demonstrează și câștigă premiile pe eFortuna

Profită acum de promoția nemaipomenită de la eFortuna pentru următoarele jocuri: Gem Heat, The Mask of Zorro, Dragon Champion, Justice League, Jackpot Bells și Pharaoh’s Treasure Deluxe. Toate acestea sunt jocuri de sloturi și toate destul de amuzante. Știu ce te întrebi deja, în ce constă promoția asta? Între 01 martie și 23 martie 2018 poți câștiga bani bonus și rotiri gratuite. Cu adevărat, e o promoție legendară. Pe durata acestei promoții se vor desfășura 3 extrageri săptămânale, prima va fi pe 9 martie, a doua pe 16 martie și ultima pe 23 martie. Pentru a participa, vei primi o șansă prin tragerea la sorți, pentru fiecare 53 RON rulați la jocurile menționate.

Șansele pentru o extragere nu vor fi valabile și pentru următoarea extragere care vine. Deci, pentru următoarele extrageri va trebui să primești șanse noi. Fii atent, promoția aceasta are valori în moneda GBP. Rulajul pentru promoție reprezintă conversia GBP în RON. La fiecare extragere săptămânală poți câștiga o sumă de până la 5.000 GBP și până la 50 de rotiri gratuite pentru jocul The Mask of Zorro. Banii bonus vor fi acordați în RON în timp de 5 zile lucrătoare de la data extragerii. Valoarea unei rotiri gratuite este de 2 RON.

Ca să obții șansa de a câștiga rotiri gratuite, trebuie să rulezi cel puțin 53 RON la jocul The Mask of Zorro. Jucătorul cu cele mai multe runde jucate la acest joc va câștiga cel mai mare număr de rotiri gratuite. Ai grijă dacă ai câștigat rotirile gratuite, pentru că bonusul trebuie acceptat în decurs de 72 de ore din momentul transferului acestui bonus în contul tău. În final, nu uita că ești singurul răspunzător pentru achitarea oricăror impozite sau taxe impuse la colectarea bonusului.

Participă și câștigă premii legendare în cazinoul de la eFortuna
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-leganda.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-leganda.png" width="300" height="93" alt="Ești un personaj legendar? Demonstrează și câștigă premiile pe eFortuna">