HomecazinouEști fan al Stăpânului inelelor sau Războiului stelelor? Maxbet venind cu 2 jocuri noi-nouțe

Ești fan al Stăpânului inelelor sau Războiului stelelor? Maxbet venind cu 2 jocuri noi-nouțe

Ești fan al Stăpânului inelelor sau Războiului stelelor? Maxbet venind cu 2 jocuri noi-nouțe

Un cazino veritabil românesc, Maxbet îți prezintă luna aceasta 2 jocuri noi de la Playtech. Vorbesc despre cele 2 jocuri de sloturi incredibile Legacy of the Wild și Stars Awakening. Chiar dacă nu ești fan al jocurilor cu tematică fantastică sau celor din categoria știință-ficțiune, îți recomand să le încerci pe ambele.

Pe Maxbet ai opțiunea de a juca demo, adică cu bani virtuali. Așadar, nu-ți fă griji ca să depui bani reali și nu ezita să vezi cât de mult îți plac jocurile. Să vedem, mai întâi, ce prezintă aceste jocuri.


Legacy of the Wild

Acest joc frumos i-a făcut plăcere tocilarului din mine, pentru că slotul este pur și simplu magnific având o tematică fantastică. Vrăjitori, monștri, eroi și multe simboluri misterioase creează o atmosferă feerică ce te face să te simți de parcă ai fi realmente în Stăpânul inelelor. Grafica și efectele sunt superbe, m-au impresionat cu adevărat, prin ceea ce au creat, cei de la Playtech de data asta. Se joacă pe 5 role cu 40 de linii câștigătoare. Nu vei fi dezamăgit, premiile și cotele sunt destul de bune. Deci, ce pot să mai spun? Jos pălăria pentru cei de la Playtech.

Stars Awakening

Poate ești mare fan al explorărilor spațiale și întâlnirilor cu extratereștrii. Dacă unul dintre filmele tale favorite este Războiul stelelor, atunci Stars Awakening este pentru tine. Jocul are o tematică cosmică, cu imagini ce prezintă extratereștri, planete și stele. Îți garantez o aventură grozavă. Ca și la sloturile clasice, Stars Awakening se joacă pe 5 roluri și pe 20 de linii câștigătoare. Deci, cu mai puține linii câștigătoare, în schimb cu câștiguri mult mai mari. Ai șansa de a câștiga o avere anume aici.

Bonusuri

Maxbet îți oferă un bonus perfect pentru a încerca jocurile noi. În fiecare săptămână, în ziua de luni vei primi rotiri gratuite valabile doar pentru jocurile noi din cazino. La o depunere de 40 RON vei primi 15 rotiri gratuite, folosind codul de bonus. Dacă depui de 3 ori, primești maxim 45 de rotiri gratuite. Ai grijă, aceste rotiri gratuite sunt valabile doar pentru ziua în care le-ai primit. Așadar, ce mai aștepți? Încearcă jocurile noi și primește concomitent rotiri gratuite.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/legacy-of-the-wild-slot.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/legacy-of-the-wild-slot.png" width="300" height="169" alt="Ești fan al Stăpânului inelelor sau Războiului stelelor? Maxbet venind cu 2 jocuri noi-nouțe">
<iframe loading="lazy" title="Legacy of the Wild Online Slot from Ash Gaming - Book of Wilds, Free Games Feature!" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/5i_V_Q2CsEQ?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Playtech Stars Awakening Slot Review: Big Wins, Jackpots, Bonus Rounds" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/bPT78QTlZU8?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>