HomecazinouEfbet Cazinou

Efbet Cazinou

Luna aceasta a apărut cel mai nou site de câştiguri online din România. Acesta este autorizat şi licenţiat de ONJN. Efbet a luat naştere în 1990 şi s-a extins în întreaga Europă. Momentan are aproximativ 5.000 de angajaţi. Site-ul aduce noi oferte de pariuri online din lumea sportului, dar şi din lumea cazinourilor online. Cazinoul conţine jocuri cu sloturi, blackjack, poker şi ruletă. Toate la un loc crează 21 de tipuri de cazinou moderne. Sunt oferite 13 tipuri de sporturi, oferind mai multe şanse câştigătorilor de a câştiga şi mai mulţi RON. Diferenţa faţă de celalte site-uri de pariuri constă în faptul că acest site oferă o calitate şi mai bună, iar servicile sunt efectuate imediat la cererea clientului. Un mare succes a fost obţinut şi în Bulgaria, iar acum dorim să-l obţinem şi în România.

Aplicaţia Efbet poate fi descărcată online gratuit pe iPhone, dar şi tablete. Această aplicaţie poate fi regăsită în aplicaţia store pentru dispozitivele iOS. Această aplicaţie este în limba engleză, dar conţine termeni uzuali astfel încât fiecare să poate naviga cu uşurinţă. Cu ajutorul acestei aplicaţii poţi urmări oirunde ai fi orice meci live sau să plasezi pariuri doar cu un click. Sunt oferite şi scorurile, dar şi celate momente din timpul jocurilor precum cornere, penaltii etc. De asemenea, se pot juca şi jocurilor din cazinou adaptate la versiunea telefonului cu ajutorul aplicaţilor MicroGaming şi EGT.

Cazinouri online de top din România în 2023

Casino
Prezentare Rapidă
Bónus
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus Fără Depunere: 50 RON + 20 rotiri gratuite
 • Bonus de Bun Venit: 1.500 RON + 400 rotiri gratuite
2
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 1000 RON + 150 rotiri gratuite
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON + 400 rotiri gratuite

Ne-am propus să creem cazinourile noastre puţin mai diferit faţă de celalte site-uri. Anume am adus o nouă versiune a jocurilor, dar şi alte niveluri pe care un jucător pe poate atinge cu uşurinţă gold, silver sau bronz. Versiunea în care vei intra este exact ca-n marele cazinouri din lume, astfel încât şi tu să simţi emoţiile şi bucuria de câştig. Spre exemplu, în Bulgaria zeci de persoane au primit cecurii cu mii de leve bulgăreşti. Aceştia s-au declarat foarte mulţumiţi şi doresc să câştige în continuare. Sunt oferite şi bonusuri, ca tu să ai şanse şi mai mari de câştig. Alege acum ce joc îţi doreşti să-l joci şi încearcă-ţi norocul cu noi!

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efbet-logo.png">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-logo.png" alt="Vlad Cazino" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>