Sari la conținut

Dublează-ți câștigurile pe NetBet

NetBet continuă să-și mărească selecția de jocuri de cazinou cu Dice High și Jacks or Better Double Up, care sunt extrem de distractive și au un potențial mare de câștig. Dice High este un slot cu fructe combinat cu joc de noroc de cărți, care îți dă ocazia să-ți dublezi câștigurile dacă ghicești culoarea cărții de joc, iar Jacks or Better Double Up este un joc de video poker ce îți permite să joci până în 25 de mâini, ce îți acordă și el șansa de a-ți dubla câștigurile la acest cazinou online.

Dice High

Slot de la NetBetProdus de EGT, acest slot are un design ce aduce aminte de cele clasice, dar cu o funcție gamble după fiecare rotire câștigătoare. Cu 5 tamburi rotativi și 20 de linii de câștig, în acest joc vei întâlni cireșe, care sunt cele mai puțin valoroase sau prune și struguri, care aduc cele mai mari câștiguri. Jokerii sunt clasicele cifre 7, iar cele scatter – zarurile. Deși nu are o funcție de rotiri gratuite, dacă alegi să joci funcția gamble, va trebui să ghicești culoarea cărții de joc, caz în care ți se dublează câștigurile instantaneu.

Jacks or Better Double Up

Poker video de la NetBetAcest joc de video poker cu reguli clasice este continuarea de la furnizorul NetEnt a celui denumit Jacks or Better, ce s-a dovedit a fi foarte popular. În versiunea Jacks or Better Double Up, poți juca până la 25 de mâini. Are o funcție gamble în care, dacă alegi să o joci, iți vor fi prezentate câteva cărți de joc cu fața în jos, tu trebuind să ghicești culoarea următoarei cărți. Dacă ai ghicit-o corect, îți vor fi dublate câștigurile. Această rundă poate să se prelungească, dublându-ți câștigul, cât timp alegi culoarea corectă a cărții de joc.

Promoții uriașe

La acest cazinou online, atât jucătorii noi, cât și cei care au deja un cont la NetBet, pot să profite de promoții și bonusuri deosebite. Una dintre acestea este cea oferită jucătorilor noi prin care aceștia pot câștiga maxim 1.000 RON, fără a fi necesar să efectueze primul depozit. Pentru a beneficia de acest bonus, nu trebuie decât să-ți creezi contul, să joci la anumite sloturi cu 25 de runde gratuite și să-ți încerci șansele de a câștiga jackpotul. Dacă dorești să afli mai multe despre ultimele jocuri de pe NetBet, te rugăm să ne contactezi.

Descoperă aceste jocuri noi cu NetBet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: