HomecazinouDragonii, aducătorii de bani și noroc în case

Dragonii, aducătorii de bani și noroc în case

NetBet oferă acum în ultimele zile de toamnă două jocuri cu dragoni. Aceste jocuri vă duc în lumea dragonilor chinezi, unde arta și perfecțiunea se întrunesc. Încă din mitologie se știe că dragoni aduc noroc și bogății tuturor, în bani și noroc. Dacă pariezi acum, în aceste jocuri poți câștiga sute de RON și mii de runde gratuite.

Grafica, suntele și imaginile te lasă să pătrunzi în lumea slozurilor cu dragoni. În aceste jocuri suma de pariere o poți stabili și mări oricâte ori dorești. Fii tu acel câștigător și încearcă cele două jocuri cu dragoni.


2 Dragons

Acest tip de joc a fost creat de EGT, iar NetBet dorește să vi-l ofere pentru clienții săi cele mai mari câștiguri. 2 Dragons conține 5 role de câștig, unde pe fiecare dintre acestea se regăsesc o mulțime de figuri, de la maeștri artelor de luptă la femeile tradiționale, lampe tradiționale, cei doi dragoni galben și albastru. Nu uita că fiecare simbol dep pe liniile câștigătoare are o anumită valoare. În acest joc, 3 sau mai multe scattere, reprezentat de dragonul albastru, oferă 15 rotiri gratuite. Simbolul wild este reprezentat de dragonul galben, care înlocuieste orice simbol de pe linia de câștig. Sunt oferite în total 20 linii de câștig. În acest joc drăguț, poți să câștigi și cu ajutorul cărților, unde rolul tău este de a ghici culoare și simbolul cărți.

Dragon Shrine

Știm din istoria artelor marțiale chinezești și japoneze că dragonii au reprezentat principalele persoanje principale aducătoare de noroc. Fiecare casă japoneză sau chinezească poartă acest simbol pentru a aduce noroc și bani în casă. Așa că și NetBet propune tuturor să joace acest tip de joc cu dragoni pentru a aduce noroc tuturor. Simbolul bonus, reprezentat de casa tradițională, în număr de 2, 3 sau 4 poate să aducă peste 10 runde gratuite. De asemenea, și simbolul dragon aduce rotiri gratuite dacă aesta se regăsește pe toată rola. Ca în orice alt joc, simbolul wild înlocuiește oricve simbol de pe linia de câștig. Pe linia de câștig, simbolul diaman poate valora între 0,12 EUR până la 1,00 EUR. La fel și litele au propria lor valoare. Jocul Dragon Shrine oferă până la 40 linii câștigotoare. Descoperă dacă și ție acești dragoni îți pot aduce noroc și bani în casă.

Turneul NetBet

NetBet oferă jucătorilor săi un Audi A1. Tot ceea ce trebuie să faci e să joci la jocurile norocoase ruletă live și blackjack. Regulile acestor două jocuri de noroc sunt simple, unde fiecare poate câștiga mii de RON. Însă nu uitat faptul că nu trebuie să depășești 21 puncte sau determinăl pe deler să aibe mai mult decât 21 puncte. Dacă joci în Happy Hours, adică între 00:30-02:30, vei beneficia de mai multe bilete de extragere pentru Audi A1.

Audi A1 NetBet

Noi nu oferim premii doar pentru locul 1, ci și pentru locul 2 suma de 3.000 RON, locul 3 suma de 1.500 RON, locul 4 suma de 1.000 RON și locul 5 suma de 500 RON. Acești câștigători vor fi anunțați pe 15 decembrie 2017. Această competiție este valabilă până pe data de 15 decembrie 2017. Vino și i-a Audi A1.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/dragon-shrine-slot.jpg">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cazinou-audi-a1.jpeg" alt="Audi A1 NetBet" width="1200" height="300" class="aligncenter size-full wp-image-2440" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cazinou-audi-a1.jpeg 1200w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cazinou-audi-a1-300x75.jpeg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cazinou-audi-a1-1024x256.jpeg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cazinou-audi-a1-180x45.jpeg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cazinou-audi-a1-360x90.jpeg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cazinou-audi-a1-790x198.jpeg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-cazinou-audi-a1-1095x274.jpeg 1095w" sizes="(max-width: 1200px) 100vw, 1200px" />
<iframe loading="lazy" title="Slotomania Slot Machines - 2 Dragons" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/wNMhO1vnaLk?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Dragon Shrine Slot - Quickspin Promo" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/tejTte7Axrc?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>