HomecazinouDouă jocuri de top în sortimentul celor de la Unibet

Două jocuri de top în sortimentul celor de la Unibet

Două jocuri de top în sortimentul celor de la Unibet

Unibet rămâne unul dintre jucătorii principali pe piața cazinourilor online din România. Pentru a-și menține această poziție, ei caută să-ți ofere cele mai recente și cele mai căutate jocuri de pe net. Feeling Lucky este pe fază și pun toate aceste noutăți sub lupă pentru a ți-le prezenta în detaliu.

Luna aceasta am ales două jocuri noi-nouțe din gama vastă de sloturi de care dispui la Unibet. Este vorba de The Invisible Man și Spinata Grande. În ceea ce urmează îți vom prezenta noutățile acestei luni la Unibet.


The Invisible Man

Filmul clasic din anii 30 și-a găsit calea pe ecranele noastre prin intermediul acestui joc marca NetEnt, dezvoltat împreună cu cei de la Universal Studios. Poți avea pare de respin-uri sau de rotiri gratuite. Jocul dispune și de un joc bonus. Calitatea grafică este una excepțională, iar jocul îți da un feeling autentic. Cele mai mari sume le câștigi jucând cu opțiunea de rotiri gratuite, unde poți câștiga la maxim cu un multiplicator de 1000x. Jocul se joacă așadar în mod foarte fluent și îți oferă premii considerabile. Descoperă-l și tu acum la Unibet.

Spiñata grande

Deșertul Mexican te așteaptă să-ți încerci norocul cu acest joc colorat. Ai la dispoziție 5 role pentru a forma combinații câștigătoare pe 40 de linii. Acest joc este primul joc marca NetEnt care să folosească role colosale, unde simbolurile ocupa mai multe locuri. Din această cauză ai șanse mai mari să câștigi sume considerabile. Prin simbolul mini-slot poți declanșa opțiunea cu rotiri gratuite. Acesta este punctul forte a acestui joc, iar din acest punct de vedere se poate considera că Spinata Grande poate face față cunoscutului Starburst. Prin această opțiune poți câștiga până la de 600 de ori valoarea unei monezi. Iată cum NetEnt îți aduce un joc bombă care sigur te va captiva pentru ore bune. Încearcă-l acum și spune-ne ce părere ai.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png" width="300" height="174" alt="Două jocuri de top în sortimentul celor de la Unibet">
<iframe loading="lazy" title="The Invisible Man™ - NetEnt" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/534-QXrJPHQ?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>,<iframe loading="lazy" title="Spinata Grande - NetEnt Slot Promotional Video" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/T3EyiZONNjo?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>