HomecazinouDistracții cu fructe la Admiral

Distracții cu fructe la Admiral

Distracții cu fructe la Admiral

Cazinoul online licențiat Admiral te îndeamnă să descoperi ultimele sloturi adăugate pe această platformă: Devils și Fruits Gone Wild, ambele fiind produse de Novomatic. La prima vedere, par două jocuri clasice cu fructe, însă vei avea parte de surprize atunci când rotești tamburii, căci primul te invită să te faci frate cu drăcușorul, iar al doilea combină simbolurile familiare de sloturi cu mecanici moderne impresionante de joc. Cu siguranță, aceste sloturi nu sunt de ignorat.

Devils

Slot nou de la AdmiralZicala să te faci frate cu dracul până treci puntea se adeverește în acest slot cu simboluri cu fructe aparent inocente, printre care prunele, strugurii și căpșunii au valoare medie. Cele mai valoroase simboluri sunt cifra roșie 7 în flăcări și drăcușorul stilizat. Acesta din urmă este jokerul, care îți poate aduce o funcție de bonus. Acest slot cu 5 tamburi și 10 linii de câștig are opțiunea Superbet, care, dacă este selectată, îți mărește miza acordându-ți funcții suplimentare ce sporesc câștigurile. Cel mai mare nivel îți mărește miza de patru ori, aducându-ți și un multiplicator de 5 și 8.

Fruits Gone Wild

Sloturi noi la AdmiralAvând 5 tamburi rotativi, 3 rânduri și 20 de linii câștigătoare, Fruits Gone Wild are simboluri cu fructe care strălucesc în lumina de neon, cel mai valoros fiind simbolul Wild care își poate mări dimensiunea în mod aleatoriu pentru a-ți aduce posibile câștiguri mai mari. Slotul are o funcție de rotiri gratuite, care se declanșează atunci când unul sau mai multe simboluri “Bonus Game” apar oriunde pe tamburii unu, trei și cinci. Fiind extrem de amuzant și captivant, acest joc are o rată de câștig de 95,35%.

Bonusuri surpinzătoare

Admiral este unul din cazinourile online cu cele mai profitabile și interesante promoții pentru clienții noi, dar și pentru cei existenți. Printre acestea se numără și promoția prin care, dacă recomanzi unui prieten platforma, primești un bonus de 100 RON din partea casei în cont. Condițiile acestei promoții sunt să-ți inviți un prieten și, de îndată ce acesta face o depunere de cel puțin 30 RON și participă la 10 jocuri, primești bonusul în contul tău.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-fruits-gone-wild-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-fruits-gone-wild-featured.png" width="300" height="174" alt="Distracții cu fructe la Admiral">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4553" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-devils-300x171.jpg" alt="Slot nou de la Admiral" width="300" height="171" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-devils-300x171.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-devils-180x103.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-devils-360x206.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-devils-790x451.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-devils.jpg 903w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4554" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-fruits-gone-wild-300x180.jpg" alt="Sloturi noi la Admiral" width="300" height="180" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-fruits-gone-wild-300x180.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-fruits-gone-wild-180x108.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-fruits-gone-wild-360x217.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-fruits-gone-wild-790x475.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-fruits-gone-wild.jpg 851w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />