Sari la conținut

Descoperă noile jocuri Pragmatic Play de la winmasters

winmasters își îmbogățește oferta cu trei jocuri noi din partea producătorului Pragmatic Play: Magic Journey, Master Chen’s Fortune, și Magic Crystals. Primele două au tematică asiatică, în timp ce ultimul este plin de cristale prețioase ce te așteaptă să le minezi. Le poți testa gratuit prin modul demo disponibil pe site, ca să îți faci o idee înainte să le joci cu bani reali. În plus, winmasters pune la dispoziție utilizatorilor săi aplicații dedicate pentru Android și iOS, așa că te poți juca oriunde ai fi.

Magic Journey

Magic JourneyMagic Journey este un slot cu un design atipic. Grila de joc este una fixă de 3×3 cu 8 linii de plată, fiecare căsuță având un simbol unic în ea. Pe lângă această grilă mai este un rând cu 5 căsuțe care se va roti în fiecare rundă. Simbolurile pe care le obții în acest rând le vor activa pe cele din grila fixă. Atunci când reușești să activezi o linie întreagă de simboluri vei fi răsplătit. Dacă obții simbolul din mijloc, beneficiezi de o rotire gratuită indiferent dacă este deja activat sau nu. Pe lângă asta, orice linie pe care o activezi îți va declanșa și ea o rotire gratuită. RTP-ul este de 96.54%, ceea ce te va ajuta să obții câștiguri frumoase.

Master Chen’s Fortune

Master Chen’s FortuneMaster Chen’s Fortune este un slot cu trei rânduri și cinci role. Tematica jocului este una asiatică, așa cum se poate vedea în simbolurile sale. Bănuți tradiționali, pomi Bonsai, și mandarine sunt doar câteva din exemplele pe care le vei vedea. Ca și simboluri speciale avem atât Wildcardul, cât și Scatterul. Wildcardul va ține locul oricărui simbol într-o combinație câștigătoare, și va dubla câștigurile combinației din care face parte. Scatterul îți va plăti câștiguri indiferent de poziția acestuia pe ecran, atunci când găsești minim două astfel de simboluri. RTP-ul este destul de bun, 96.48%.

Magic Crystals

Magic Crystals

Pregătește-te de excavări cu Magic Crystals, un slot în format 3×5. Simbolurile sunt reprezentate de diverse pietre și cristale prețioase și colorate. Ca și simboluri speciale avem Wildcardul și Scatterul. Cel dintâi ține locul oricărui simbol într-o combinație câștigătoare, și vine la pachet cu un multiplicator x2. Cel din urmă îți aduce până la 25 de rotiri gratuite atunci când primești minim trei oriunde pe ecran. În plus, câștigurile obținute în timpul rundelor gratuite sunt multiplicate de trei ori. Acesta se poate cumula și cu multiplicatorul Wildcardului. Secvența se prelungește atunci când găsești încă minim trei Scatteruri. RTP-ul este de 96.36%.

Bonusuri și Promoții winmasters

Distracția e accentuată atunci când te bucuri de jocuri împreună cu un bonus bun. Din punctul acesta de vedere, winmasters ți-a pregătit o selecție bună de promoții. Bonusul de bun venit îți aduce până la 1.000 RON plus 230 de runde gratuite pentru prima depunere. În plus, poți beneficia de multiple alte oferte ce constau în rotiri gratuite, bonusuri la depunere, și altele.

Descoperă noile jocuri împreună cu winmasters

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *