Sari la conținut

Descoperă fabuloasa Asia la winmasters

Noile jocuri de la cazinoul online winmasters sunt gata să-ți ofere cele mai deosebite experiențe. Este vorba de Matsuri și Jade Magician. Aceste două noi jocuri de slot au în comun temele legate de Asia, primul fiind inspirat din calendarul japonez, iar cel de-al doilea – din lumea magică a simbolurilor asiatice. Ambele jocuri sunt marca celebrului producător de jocuri de slot video, Play’n GO și te vor captiva fără măsură cu a grafică și un fundal sonor excelente.

Matsuri

Joc de sloturi de la winmastersJocul de slot Matsuri are 5 tamburi rotativi și 25 de linii de câștig, și, ca toate jocurile noi de la acest producător, poate fi accesat și de dispozitivele mobile (precum iOS, Android sau tabletă). Jocul, care este prezentat în varianta în limba română, are o funție superbă de rotire gratuită care vine cu extinderea simbolului joker ce se deplasează la fiecare rotire gratuită. Pe un fundal ce amintește de nopțile fierbinți ale Asiei, cele 11 simboluri din acest joc de slot sunt reprezentate de evantaie, gustări tradiționale din Japonia și trei frumoase japoneze. Lampa ornată reprezintă simbolul joker și inlocuiește toate celelalte simboluri, pentru a te ajuta să formezi o combinație câștigătoare.

Jade Magician

Joc de slot de la winmastersFiind unul din cele mai noi jocuri produse de Play’n GO, Jade Magician are 5 tamburi rotativi și 15 linii de câștig, cu simboluri asiatice extrem de captivante, precum Jade, diferite pietre prețioase, un vultur și, desigur, tradiționalii dragoni asiatici. Și acest joc este prezentat de winmasters in limba română. Funția de rotire gratuită este activată atunci când Magiciana Jade, care reprezintă simbolul joker, apare pe primul, al treilea și al patrulea tambur, toate, bineînțeles, în același timp. Atunci când această funție este activată, vei primi cinci rotiri gratuite și câștiguri de multiplicatori de 2, iar dacă un alt sau încă doi jokeri apar, vei câștiga o rotire sau două gratuite suplimentare.

Bonusuri încântătoare

Cazinoul online winmasters iți aduce printre cele mai numeroase și mai profitabile bonusuri. Acestea sunt disponibile atât pentru clienții noi, cât și pentru jucătorii care au deja un cont pe platforma. De exemplu, jucătorii noi pot beneficia de un bonus de bun venit de 100% din prima depunere, în limita a 1.500 RON. De asemenea, clienții existenți pot să joace jocurile lor de slot favorite, să primească, în anumite perioade ale anului, și să colecționeze puncte. Cei mai bine clasați sunt premiați. Daca doreși să afli mai multe despre ultimele jocuri de slot de la winmasters, Matsuri și Jade Magician, te rugăm să lași un comentariu în formularul de mai jos.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: