HomecazinouCum să alegi un joc de cazinou după buget

Cum să alegi un joc de cazinou după buget

Cum să alegi un joc de cazinou după buget

Anumite jocuri de cazinou sunt mai potrivite pentru unele tipuri de bugete. S-a dovedit că jocurile la care se pot aplica diferite strategii și ale căror rezultate depind în mare măsură de abilitățile jucătorilor au fost cele mai profitabile pentru aceștia. De pildă, printre aceste jocuri se numără pokerul video sau blackjack-ul. Prin urmare, dacă vrei să câștigi de pe urma jocurilor de cazinou online, o strategie bună este să te concentrezi pe a învăța să joci cât mai bine la acestea.

Cât despre sloturi, acestea sunt destul de imprevizibile, bazându-se strict pe norocul jucătorului. Chiar și așa, există anumite strategii chiar și la ele, ca de pildă să joci într-o singură rotire pe maximul de pariu admis de cazinou. Dacă reușești să câștigi, este recomandat să continui să joci la același slot. Dacă nu, este momentul să treci la următorul slot. De asemenea, atunci când joci la un cazinou online, este necesar să ții seama de bugetul tău pentru a nu cheltui prea mult sau a-ți face datorii.

Pe lângă aceasta, ține seama de jackpot: dacă este un jackpot mare, unii experți te îndeamnă să joci, căci șansele de a te îmbogăți sunt extrem de atractive, nu-i așa?

Jocuri de cazinou pentru bugetele mici

Dacă dispui de un buget redus, este recomandabil să joci la sloturi. Cu toate acestea, trebuie să ții seama că, mai întâi, va trebui să-ți deschizi un cont pe cazinoul online ales. Apoi, pentru a putea juca pe bani reali, trebuie să efectuezi depunerea minimă.

Aceasta diferă la fiecare operator, însă pornește de la 10 RON (la WINBET, eFortuna). Există, de asemenea, și o sumă maximă care poate fi depusă și care diferă în funcție de cazinoul ales.

După ce ți-ai deschis un cont și ai depus suma minimă, nu uita că poți să beneficiezi de bonusul de bun venit pe care majoritatea operatorilor îl oferă, ca de exemplu la Betano, unde suma minimă a depunerii este de 20 RON și bonusul de bun venit este de 100% din suma depusă. Prin urmare, asumând că ai depus minimul, acum ai 40 RON de care dispui pentru jocuri.

Sloturile online sunt cele mai recomandate dacă ai un buget redus pentru jocurile de cazinou. La unele din acestea, pariul minim pe care poți să-l depui este de 0,05 RON (la Unibet) sau chiar 0,01 RON (NetBet, WINBET).

Jocuri de cazinou pentru bugetele de mărime medie

În caz că ești un jucător cu un buget de mărime medie, atunci este indicat să-ți încerci șansele și îndemânarea la jocuri precum ruleta, blackjack-ul sau poker-ul video. Aceste jocuri au praguri minime ceva mai mari ca sloturile, însă și șansele de câștig sunt mai mari.

Și aceasta pentru că, de exemplu la blackjack, te poți baza pe propriile abilități de a număra cărțile. Această metodă nu este ilegală, însă cazinourile se cam supără atunci când pierd și s-ar putea să te scoată din joc dacă reușești să câștigi sume mari.

Cât despre video poker, o strategie bună este să pariezi întotdeauna pe maximul admis. Altfel, dacă reușești să aduni o chintă roială și ai pariat mai puțin, vei regreta toată viața că nu ai pariat pe suma maximă…

În ceea ce privește ruleta, aceasta este încă jocul preferat al multora, deși nu necesită anumite aptitudini. De ce? Pentru că are o rată de desfășurare mai lentă, prin urmare și eventualele pierderi sunt mai mici.

Jocuri de cazinou pentru jucătorii mari

Jucătorii mari, așa-zisele “balene”, sunt cei care ajung la cazinou cu elicopterul și au rezervată o masă pentru V.I.P., fiind tratați cu cele mai delicioase și fine delicatese și bătuturi de către personalul cazinoului. Dar în cazul în care joci online?

Dacă ești, și îți permiți, să fii un jucător de mare clasă, atunci e bine de știut că poți profita de numeroase bonusuri, promoții și chiar turnee la cazinourile online mioritice.

Cât despre jocurile de cazinou la care este recomandabil să joci, acesta este cu siguranță baccarat-ul. Poți participa la acest joc online elegant pe cazinouri precum Maxbet sau eFortuna. Acest joc este simplu și nu îți impune să iei anumite decizii.

La baccarat poți să câștigi sume importante, acest joc ajutându-l pe celebrul Archie Karas să câștige cu numai 50 USD pariați impresionanta sumă de 40.000.000 USD în numai trei ani, în Orașul Păcatelor (Las Vegas).

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/cum-sa-alegi-un-joc-de-cazinou-dupa-buget.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/cum-sa-alegi-un-joc-de-cazinou-dupa-buget.jpg" width="300" height="174" alt="Cum să alegi un joc de cazinou după buget">