Sari la conținut

Cu Sărbătorile de Paști vin și două jocuri super noi de la winmasters

Uriașul cazinourilor românești, winmasters, îți aduce în luna Aprilie două jocuri grozave care, cu siguranță, te vor amuza. Care sunt acestea? Desigur că Hugo și Eye of the Kraken, două jocuri de tip slot tare captivante. Hugo e un slot cu trolul nostru favorit care mereu își salvează familia de inamici, precum e vrăjitoarea Scylla. Eye of the Kraken e slotul în care pornim împreună într-o aventură subacvatică cu un submarin absolut fantastic, dar acolo trebuie să avem grijă să nu ne întâlnim cumva cu vreun monstru din adâncurile misterioase ale mării, care pur și simplu ne poate devora. Te-am convins? Hai atunci să vedem ce prezintă aceste jocuri.

Hugo

Jocul Hugo de la winmasters e incredibil de amuzant. Slotul se joacă pe 5 role și are 10 linii câștigătoare. Așadar, câștigurile potențiale sunt într-adevăr destul de mari. De asemenea, pentru a modifica suma pariului, poți schimba valoarea monedei, precum și pe câte linii vei juca. Deci, acum deții totalmente controlul asupra destinului tău. Ce ai să vezi interesant în slotul acesta? Simboluri cu trolul Hugo, dinamită, vrăjitoarea cea rea, târnăcoape și multe altele. Din când în când o să-l vezi pe Hugo care e admirabil, el va apărea pe ecran și-ți va spune să începi sau să continui joaca. Muzica e foarte veselă și-ți va face cu siguranță ziua mult mai frumoasă.

Eye of the Kraken

Încă un joc de sloturi incredibil de la winmasters, Eye of the Kraken te duce într-o aventură de neuitat în adâncurile oceanului călătorind într-un submarin. Acest slot se joacă pe 3 role și are doar 8 linii câștigătoare. Da, ai citit corect, e un slot neobișnuit și câștiguri cu atât mai bune. Vorbesc de o întreagă avere, pe care tu o poți câștiga în slotul acesta. Iar șansele tale de câștig, te asigur, sunt destul de mari. Vei vedea simboluri cu o cască specială destinată pentru explorarea adâncurilor oceanului, harpoane și marinari. Pe fundal vezi adâncul unui ocean imens, iar după ceva timp te simți în largul tău, de parcă ai fi acolo cu adevărat.

Ia avantaj de bonusuri generoase la winmasters

Dacă vrei să-ți mărești câștigurile… desigur cine n-ar vrea? Atunci nu ezita să beneficiezi de nenumăratele bonusuri și promoții de la winmasters. Spre exemplu, winmasters îți oferă un bonus uriaș de bun venit, unde tu poți primi un bonus de până la 1.500 RON, plus 20 de rotiri gratuite. Tot ceea ce trebuie să faci e să-ți creezi un cont și să depui bani folosind codul. Sau promoția de vineri seara unde săptămânal, dacă depui minim 40 RON în cazino, vei câștiga un bonus de 100% până la 120 RON și 10 rotiri gratuite. Iată asta zic eu o promoție super.

Joacă aceste jocuri noi cu winmasters

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: