Sari la conținut

Circus.ro Cazinou Recenzie

Circus.ro Cazinou Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (3)
☆☆
Scor total (3.5)
½☆
Pozitive
 • Foarte multe jocuri
 • Site accesibil
 • Multe posibilități de a depune bani
 • Sistem de fidelitate
 • Bonus de aducere a unui prieten
Negative
 • Nu există live chat, sau număr de telefon
 • Metode de retragere a banilor limitate
 • Nu există aplicație separata
 • Activitate slabă pe social media, greu de contactat
Concluzie

Circus.ro ne oferă o mulțime de jocuri care sunt ușor de regăsit și pe smartphone. Site-ul este bine aranjat, și poți accesa tot ce îți trebuie foarte ușor. Depunerile se pot efectua în diverse feluri rapide. Extragerile se efectuează într-un singur fel, și durează un pic mai mult. Poți primi bonusuri la înscriere, la aducerea prietenilor, și prin colecționarea punctelor de fidelitate. Pe social media Circus nu este foarte căutat, iar departamentul de servicii cu clienții poate fi contactat doar printr-un formular electronic care se găsește pe site. Secțiunea FAQ este destul de redusă, iar pentru alte întrebări nu există posibilitatea de a suna la un număr de telefon sau de a accesa un live chat. Așadar nici pe pagina de Facebook nu primit un răspuns rapid.

O dată ce te-ai logat pe site-ul Circus.ro, ai acces la propriul ‘lobby’, unde poți alege diferite categorii de jocuri. În meniul ‘cazino’ poți alege jocuri de tip slot, ruletă, jocuri de cărți, sau chiar cazinoul live. De asemenea poți accesa din același meniu și cele mai jucate jocuri, din toate categoriile. Lobby-ul personal arată profesional, și poți găsi orice îți trebuie fără sa cauți. Exista și o pagina dedicată specific promoțiilor și bonusurilor, unde poți afla printre altele cât primești la prima înscriere. Circus.ro oferă și posibilitatea de a paria pe evenimente sportive. Cazinoul online și pariurile sunt autorizate de către Oficiul Național de Jocuri de Noroc. Circus.ro nu ne oferă o aplicație mobila separată, dar site-ul mobil este adaptat pentru smartphone și tabletă.

Jocuri cazinou

După ce intri pe pagina cu jocuri de cazinou, vei vedea ca poți alege între diverse jocuri de cârti, de ruletă, jocuri de tip slot și chiar un cazinou live. Se regăsește și o categorie care conține toate jocurile, și una cu cele mai jucate jocuri. Accesibilitatea în categorii a jocurilor este necesara, având în vedere numărul foarte mare de jocuri care se pot regăsi pe site. Nu mai puțin de 254 de jocuri te așteaptă sa îți încerci norocul. O data ce îți alegi jocul preferat îți apare o căsuța nouă pe ecran unde poți sa decizi dacă joci fără bani sau daca preferi sa pariezi. Jocurile, așadar, se joacă direct în browser și nu necesită nici o descărcare suplimentară.

Joc- Pot o' Gold

Pot o’ Luck

Pot o’ Luck este un joc clasic de tip slot, simplu de înțeles și fără multe opțiuni extra.
Ca în orice joc de acest tip, trebuie să încerci să obții combinații pe anumite linii. Numărul liniilor le setezi tu. Mărindu-ți în acest fel șansa de câștig, crește și costul unei rotiri. Se poate mări și suma pariată la fiecare rotire, și se poate seta rotirea automată. Din meniul jocului se pot accesa regulile și valoarea combinațiilor posibile.

joc-multihand blackjack

Black jack Multihand

Această variantă a clasicului joc black jack îți permite să joci până la 3 jocuri în același timp. Așadar poți primi până la de trei ori două cârti.
Scopul jocului este să ajungi la o valoare adunată a cărților de 21. Daca depășești această valoare, pierzi. Joci împotriva dealerului, și după primele doua cârti trebuie sa iei decizia de a mai cere o carte, a pasa sau a dubla miza. În cazul în care decizi sa dublezi miza, mai primești o singura carte, și aceasta este valoare finală. În cazul în care dorești să continui, poți cere câte cârti vrei, fără a depăși valoare de 21.

joc - European Roulette

European Roulette

Cele mai populare jocuri de tip ruletă pe Circus.ro sunt variantele live. Noi am testat o variantă fără crupier live. Trebuie remarcat că jocul arată foarte profesional și este bine făcut. Jocurile de acest tip conțin o ruletă cu numere roșii și negre. Când se dă de ruletă, o biluță se învârte pe aceasta ruletă și pică pe unul din aceste numere. Scopul este să ghicești unde se va opri această biluță. Poți paria pe o cifra exactă, pe o categorie de cifre (de exemplu, numerele impare) sau pe culoarea. Fiecare variantă are șanse diferite de a se îndeplini. Jocul este așadar foarte ușor de înțeles, și te cuprinde repede.

Bonusuri și promoții

Pagina cu promoții și bonusuri este poziționată bine pe pagina principală, la aceeași înălțime ca diferitele categorii ale cazinoului, în așa fel ca utilizatorul sa o vadă clar. O dată ce intri pe această pagină, vezi cele două bonusuri care le poți primi.

În primul rând, primești un bonus de bun venit. Circus.ro îți va dubla prima depunere, cu un maximum de 1.000 RON. Poți depune o sumă minimă de 50 RON. Apoi , mai primești 100 RON pentru fiecare prieten care îl aduci tu pe site. Nu pot fi însă găsite și competiții. În spațiul personal al contului există și o pagină unde poți introduce coduri pentru a primi bonusuri. Aceste coduri le primești probabil în timp. Circus.ro îți oferă un program de fidelitate numit Circus Club. Pentru fiecare miză de 50 RON pe care o vei juca, vei primi 1 punct de club. Când strângi 1.000 de puncte, le poți schimba pentru un bonus de 50 RON. Cu cât îți crește nivelul mai mult, cu atât mai multe puncte vei colecta. Așadar, Circus.ro te încurajează sa mizezi pe site-ul lor.

Circus.promotie.2Circus.promotie.1

Depuneri și retrageri

În spațiul personal al contului poți selecta pagina potrivită pentru depuneri din meniu. O data ce ai accesat pagina, trebuie sa selectezi suma pe care dorești sa o depui, dar și metoda de plată. Se pot efectua depuneri cu carduri de credit (MasterCard, Visa), paysafecard, prin transfer bancar, prin Skrill și prin NETELLER. Dacă suma minimă depusă este de 50 RON, suma maximă depinde de metoda de plată. în afară de paysafecard, toate metodele permit o depunere de 22.500 RON. Cu varianta paysafecard nu puteți depăși suma de 999 RON.

În același meniu găsești și pagina cu acces la retrageri. Aici poți vedea clar creditul din contul tău pe Circus.ro, dar și suma care poate fi retrasă. Singura metodă de a retrage bani este prin transfer bancar, iar acest transfer poate dura până la 5 zile lucrătoare.

depuneri si retrageri

Mobil

Circus.ro nu oferă o aplicație separată pentru smartphone sau tabletă. Deși nu este menționat pe site-ul principal, există o interfața pentru aparatele mobile, adaptată la ecranele mai mici. Din funcționalitate nu se pierde nimic, poți juca aceleași jocuri, și ai acces și la bonusuri, depuneri și retrageri. Poți și sa pariezi pe evenimente sportive direct pe site-ul mobil. Versiunea mobilă a site-ului este foarte rapidă, iar totul este ușor de accesat. Jocurile pornesc repede și funcționează într-un mod foarte fluid. Nu se întâmpina nici o problemă în această privință, totul merge cum trebuie. Singurul loc unde luăm cunoștință de versiunea mobilă a site-ului, este pe poza de profil de pe Facebook.


circus.mobile.two
circus.mobile.one

Servicii cu clienții

Când intri pe pagina de servicii cu clienții, vei vedea ca poți face o selecție dintr-o listă cu posibile probleme. Apoi, vei primi un formular electronic care sa îți permită se le scrii un mesaj celor de la departamentul de servicii cu clienții. Aceasta este singura metodă de contactare. Și dacă căutam linkul cu datele de contact, vom fi redirecționați spre aceeași pagină. Nu se regăsește nici un număr de telefon, și nici de live chat nu este vorba. Pagina de Facebook este concentrată pe pariurile sportive, și nu pare foarte căutata, având doar 17 like-uri. Secțiunea FAQ este destul de redusă, toate întrebările regăsindu-se pe aceeași și singura pagina web dedicată acestui subiect.

Bonusuri

Prezentare Rapidă

Bonusuri
 • Bonus Fără Depozit: 0 RON
 • Bonus Bun Venit: 1.000 RON
Informații Generale
Număr Licență L1162106W000656
Numele Firmei RESHUFFLE GAMING LIMITED
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 254
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum 50 RON
Termen de Retragere 5 zile
Visa
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit 1.000 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 100 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri Circus.ro Pariuri
Poker