HomecazinouCircus.ro se închide, jocul continuă

Circus.ro se închide, jocul continuă

Circus.ro se închide, jocul continuă

De pe 31 decembrie 2018, Circus.ro și-a închis platforma de jocuri de noroc. Circus.ro a reprezentat un jucător nou pe piața de jocuri de noroc din România, fiind licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Acest site oferea o platformă complexă de jocuri de cazinou, axându-se în principal pe sloturi, dar și jocuri de cazinou live, cât și o interfață ce prezenta un design modern și extrem de ușor de navigat pentru secțiunea de pariuri sportive. Operatorul oferea toate jocurile de noroc dezvoltate de Gaming1, celebrul producător și distribuitor de jocuri de noroc de cazinou și pariuri online. Cu toate acestea, jocul continuă. Momentan, există numeroase alternative la acest site, astfel încât să poți continua să joci la sporturile sau jocurile de cazinou online preferate.

Jocuri Gaming1 la NetBet

De pildă, jucătorii pasionați de jocurile de noroc produse de Gaming1 nu trebuie să-și piardă speranța, căci acestea sunt oferite și pe platforma consacratului site de jocuri de noroc online NetBet. Aici, dacă selectezi secțiunea de cazinou și apoi cea de furnizori, pentru ca apoi să derulezi pagina mai jos, vei găsi toate sloturile produse de acest furnizor, pentru ca tu să continui să te delectezi jucându-le.

Sloturi de la Gaming1 pe NetBet

Sloturile produse de Gaming1

Producătorul de jocuri de noroc belgian oferă o gamă variată de sloturi video care este foarte impresionantă, cu tematici diferite pentru a se asigura că atrag atenția jucătorilor și îi mențin captivați.

Asfel, Gaming1 este cel care a lansat sloturi populare cu cinci tamburi rotativi ce adoptă tematici mai convenționale, precum Horus Temple, care se inspiră din Egiptul Antic, sau Atlantis: Wrath of Poseidon, cu o temă din Grecia Antică. Cu toate acestea, faimosul producător a lansat și sloturi cu teme mai diferite, precum Boom Bang, Mojo Spin sau Pearl Tracker. Unele din aceste jocuri pot fi găsite și pe platforma NetBet, fiind deosebit de amuzante și interesante.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/circus-ro-inchide.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/circus-ro-inchide.jpg" width="300" height="174" alt="Circus.ro se închide, jocul continuă">,<img decoding="async" loading="lazy" class="aligncenter size-large wp-image-4272" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-sloturi-de-la-gaming1-1024x490.jpg" alt="Sloturi de la Gaming1 pe NetBet" width="1024" height="490" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-sloturi-de-la-gaming1-1024x490.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-sloturi-de-la-gaming1-300x144.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-sloturi-de-la-gaming1-180x86.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-sloturi-de-la-gaming1-360x172.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-sloturi-de-la-gaming1-790x378.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-sloturi-de-la-gaming1-1095x524.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-sloturi-de-la-gaming1.jpg 1274w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />