HomecazinouCele mai tari jocuri de noroc ca la televizor

Cele mai tari jocuri de noroc ca la televizor

Cele mai tari jocuri de noroc ca la televizor

Divertismentul a fost mereu unul din cele mai importante domenii pe care oamenii le-au dezvoltat. Până la urmă, ce rost are să fii sănătos și confortabil dacă te plictisești de moarte toată viața ta? În plus, progresul tehnologic a mers mână în mână, și chiar a fost împins de către nevoia de divertisment de-a lungul timpului. Astfel se face că o dată cu apariția televizoarelor, nu a durat foarte mult până când am început să avem și seriale care să ne țină în suspans săptămânal. Acum ceva timp ți-am prezentat Knight Rider, iar astăzi îți vom face cunoștință cu prietenii săi.

Tematica aceasta poate fi una destul de populară printre jucători, însă acest lucru depinde de serialul care este preluat. Producătorii de jocuri de noroc știu cum să le aleagă însă, așadar poți miza pe faptul că vei găsi titluri cunoscute.

Oferta în România

Piața românească de jocuri de noroc se află într-o creștere continuă. Acest lucru înseamnă că ofertele de jocuri ale cazinourilor online devin și ele din ce în ce mai bogate. Serialele și emisiunile de la televizor sunt una din tematicile mai populare, așadar o să găsești destule jocuri bazate pe ele. Le poți găsi la cele mai populare cazinouri din țara noastră, cum ar fi Unibet, winmasters, Superbet, Vlad Cazino, sau NetBet. Toate acestea oferă suport excelent pentru jocul de pe mobil, iar modul demo îți permite să le încerci gratuit fără niciun risc.

CSI: Crime Scene Investigation

CSI: Crime Scene Investigation Producătorul Skywind ne aduce slotul CSI: Crime Scene Investigation, bazat pe serialul cu același nume apărut în anul 2000. Formatul ecranului de joc este de cinci role și patru rânduri, iar simbolurile sunt reprezentate de diverse personaje din serial și obiecte folosite pe parcursul acestuia. Simbolurile speciale disponibile în acest joc sunt Wildcardul și Scatterul. Cel dintâi ține locul tuturor simbolurilor normale în cadrul combinațiilor câștigătoare. Cel din urmă îți activează una din cele două funcții speciale în funcție de combinația de Scatteruri primită. Scatterul Free Games îți declanșează secvența de opt rotiri gratuite cu un set de simboluri speciale și câștiguri extra. Scatterul Bonus Game îți pornește jocul special, în care trebuie să alegi patru din cele zece premii ascunse. RTP-ul este de 95.18%.

Peaky Blinders

Peaky Blinders Renumita familie Shelby își continuă afacerile cu jocuri de noroc, acum în propriul lor slot marca Pragmatic Play. Grila este în format 3×5, iar simbolurile sunt reprezentate de personajele familiei și semnele cărților de joc (A, K, Q, J, 10). Wildcardul este prezent la datorie pentru a ține locul simbolurilor normale în cadrul combinațiilor câștigătoare. Scatterul este și el prezent, și îți declanșează una din cele două funcții speciale de rotiri gratuite. Una dintre ele îți oferă opt rotiri gratuite cu simboluri mai valoroase, iar celălalt îți oferă zece rotiri gratuite cu simboluri sincronizate. RTP-ul este de 96.50%.

Game of Thrones

Game of Thrones Celebrul serial al celor de la HBO este disponibil pe ecranul tău sub formă de joc de noroc grație producătorului Microgaming. Game of Thrones este un slot cu cinci role și trei rânduri, 243 de linii de plată, și funcții speciale distractive. Simbolurile sunt reprezentate de blazoanele celor patru familii protagoniste, și semnele cărților de joc (A, K, Q, J). Wildcardul va ține locul simbolurilor în combinațiile câștigătoare atunci când este prezent. Scatterul îți va declanșa jocul bonus atunci când găsești minim trei astfel de simboluri. În cadrul jocului bonus vei avea de ales dintre patru funcții, ce îți vor aduce până la 18 rotiri gratuite și multiplicator ce poate ajunge până la 5x. RTP-ul este de 95.07%.

Alte jocuri cu această tematică

Dacă te-a captivat tematica și mai vrei alte exemple de jocuri care se încadrează la ea, nu-ți face griji pentru că îți avem spatele. Poți să arunci un ochi și peste Narcos, Vikings, Friends, și multe altele care te așteaptă chiar acum la cazinourile online de mai sus.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jocuri-ca-la-televizor.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jocuri-ca-la-televizor.jpg" width="300" height="174" alt="Cele mai tari jocuri de noroc ca la televizor">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7421" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/csi-crime-scene-investigation-300x171.jpg" alt="CSI: Crime Scene Investigation" width="300" height="171" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/csi-crime-scene-investigation-300x171.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/csi-crime-scene-investigation-180x103.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/csi-crime-scene-investigation-360x205.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/csi-crime-scene-investigation-790x450.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/csi-crime-scene-investigation.jpg 1000w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7422" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/peaky-blinders-300x171.jpg" alt="Peaky Blinders" width="300" height="171" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/peaky-blinders-300x171.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/peaky-blinders-180x103.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/peaky-blinders-360x205.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/peaky-blinders-790x450.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/peaky-blinders.jpg 1000w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7420" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/game-of-thrones-300x171.jpg" alt="Game of Thrones" width="300" height="171" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/game-of-thrones-300x171.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/game-of-thrones-180x103.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/game-of-thrones-360x205.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/game-of-thrones-790x450.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/game-of-thrones.jpg 1000w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />