Sari la conținut

Cele mai mari câștiguri la cazinouri online în România

Jocurile de cazinou online reprezintă pentru multă lume o metodă de a se distra contra cost (sau gratuit uneori) direct din confortul casei lor. Unde înainte trebuia să te duci fizic la cazinou, iată că acum tot ce trebuie să faci este să îți alegi un loc comod și să îți faci cont pe unul dintre multele site-uri disponibile pe calculatorul sau telefonul tău mobil. Fiecare persoană are nevoi diferite însă, iar distracția anumitor jucători este direct proporțională cu adrenalina pe care o simt atunci când vânează câștigurile absolut fabuloase pe care le oferă cazinourile.

Cum să-ți mărești șansele de a câștiga

Chiar dacă este puțin probabil să dai lovitura și să câștigi premiul cel mare, poți și tu să obții câștiguri bunicele atunci când te joci la cazinou online. Nimic nu e 100% garantat, însă îți poți crește exponențial șansele dacă profiți la maxim de bonusurile și promoțiile pe care le oferă cazinourile online, dar și dacă alegi cu grijă la ce sloturi te joci. Un joc cu RTP mai mare are șanse mai bune să îți aducă marile câștiguri decât unul cu RTP mai mic. Câteva dintre jocurile cu cele mai mari RTP-uri de care știm noi sunt 3 Charms Crush (97.23%), Money Train 2 (96.40% și 98%), sau Sea of Riches (96%).

Sau poți să joci cu mize mici la unul dintre multele jocuri cu jackpot în speranța că o să nimerești simbolurile norocoase. Sfatul nostru e să alegi metoda care ți se pare cea mai distractivă, și să nu devii obsedat de câștiguri. Jocurile de noroc nu sunt și nu ar trebui să fie niciodată văzute ca o soluție când ai nevoie de bani sau vrei să te îmbogățești rapid. Fii responsabil atunci când te joci, și distracția o să vină de la sine.

Câștigători Precedenți

Cu siguranță toată lumea a visat la un moment dat să dea lovitura la cazinou, indiferent dacă era vorba de unul online sau fizic. Din păcate, marea majoritate dintre noi probabil că am rămas doar cu visul, în timp ce alții au pierdut sume mari fugărindu-l. Din când în când însă, mai apare câte o poveste de succes care nu poate decât să te inspire. Chiar dacă nu există un secret în spatele reușitelor acestor jucători, trebuie totuși lăudați pentru faptul că au reușit să își îmbunătățească viețile semnificativ prin ceva ce făceau de distracție.

Super câștiguri la Superbet

Un bucureștean a reușit să câștige amețitoarea sumă de 7.314.007,11 RON – cel mai mare câștig înregistrat până acum în România – la finele anului 2021. Acesta se juca 40 Burning Hot la Superbet în timpul unei pauze de la muncă, atunci când a fost surprins de simbolul care declanșează secvența jackpot. După șocul inițial, jucătorul a început să descopere simbolurile aferente fiecărui jackpot, ca în final să fie premiat cu cel mai mare dintre cele patru. Miza pe care o juca la momentul respectiv era un modestă, de 4 RON pe rotire. Iată dovada că nu e nevoie să joci pe sume extraordinare ca să le și câștigi.

Câștigătorul 2

Înainte să fie surclasat de către bucureșteanul despre care am vorbit mai sus, recordul precedent era deținut de o femeie din Timișoara – 5.357.733,86 RON. Întâmplarea face că aceasta a câștigat jackpotul tot la Superbet, dar de data asta pe un alt joc oferit de EGT – Shining Crown. Doamna sau Domnișoara se juca pentru a se relaxa după muncă, atunci când și ea a fost întâmpinată de simbolul jackpot pe ecranul dispozitivului ei iOS. Aceasta mărturisește că a avut o presimțire în dimineața aceea că va fi câștigătoare, și iată că s-a adeverit. Chiar dacă miza pe care o juca atunci era de 50 RON pe rundă, asta nu ar trebui să te descurajeze deoarece mulți alții au câștigat premiul cel mare cu mai puțin.

Cazinouri la care poți câștiga jackpotul

Vlad Cazino

Vlad CazinoVlad Cazino a reușit să devină foarte rapid unul dintre cele mai populare cazinouri online din România. Carismaticul Vlăduț te așteaptă să joci la cazinoul lui atât pe calculator cât și pe mobil, iar dacă ești utilizator de Android poți descărca aplicația dedicată. Bonusurile și promoțiile sunt printre cele mai bune pe care le vei găsi la un cazinou online, iar numărul de jocuri este cu adevărat impresionant. În plus, Vlad Cazino are o secție specială de jocuri dedicată sloturilor care au jackpoturi, așa că nu trebuie să te chinui să le cauți.

winmasters

winmasters logoUnul dintre cele mai vechi cazinouri de pe piața românească, winmasters este un operator de jocuri de noroc la care vei găsi atât pariuri sportive cât și cazinou online. Pe site-ul lor te așteaptă sute de jocuri de noroc numai bune să te destinzi, cu aproximativ 200 dintre acestea oferind jackpoturi. Oferta lor de bonusuri este de top, cu un bonus de bun venit generos și promoții speciale în fiecare zi. Pentru jucătorii care preferă să joace de pe mobil, winmasters pune la dispoziție aplicații pentru Android și iOS.

Superbet

Superbet este un adevărat titan al jocurilor de noroc din România, având atât una dintre cele mai mari case de pariuri online, cât și un cazinou online excelent. Varietatea este unul dintre punctele lor forte, deoarece pe cazinoul online vei găsi peste 1.500 de jocuri de noroc distractive. Jackpoturile par că se dau ca pâinea caldă aici, deoarece în 2021 pe Superbet a fost câștigat premiul cel mare de 11 ori. Bineînțeles că un operator atât de prestigios are și o ofertă de bonusuri pe măsura, iar cireașa de pe tort o reprezintă aplicațiile dedicate pentru Android și iOS.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: