Sari la conținut

Cele mai distractive jocuri de noroc de la țară

Poate îți aduci aminte când erai copil și te duceai la țară pe timpul verii. Aerul curat, câmpiile și dealurile verzi, sau livezile vecinilor, toate aceste lucruri te așteptau în vacanță când mergeai la bunici. Desigur, multă lume nu a avut norocul să aibă rude în mediul rural, așa că nu au trăit aceste experiențe. Mai ales în ziua de azi când fenomenul acesta este din ce în ce mai rar. Pe măsură ce lumea se modernizează și mediul urban se extinde din ce în ce mai mult, România rurală va dispărea încetișor. Producătorii de jocuri de noroc mențin spiritul de la țară în viață prin creațiile lor, însă. Și acum aduc posibilitatea oricui să exploreze această lume ascunsă departe de jungla de beton.

Oferta în România

Având în vedere cât de extinsă este piața românească de jocuri de noroc, este ușor să găsești jocuri cu diverse tematici – inclusiv cele mai puțin populare. Acesta este cazul și cu jocurile ce au o tematică mai rurală. Chiar dacă poți găsi o selecție decentă, nu este una dintre cele mai populare. Chiar și așa însă, poți găsi diverse titluri la toate cazinourile online disponibile în România precum Unibet, Superbet, winmasters, NetBet, sau MagicJackpot. Toate acestea oferă suport excelent pentru jocul de pe dispozitivele mobile, iar funcția demo îți permite să încerci jocurile gratuit înainte să pui bani la bătaie.

Money Farm 2

Money Farm 2Money Farm 2 este versiunea nouă și îmbunătățită a clasicului produs de către GameArt. Slotul se joacă în stil tradițional, ecranul fiind în format 3×5. Ca și simboluri speciale avem Wildcardul și Scatterul. Wildcardul va ține locul oricărui simbol într-o combinație câștigătoare, și îți poate plăti până la 2.000x miza. Scatterul îți declanșează jocul bonus atunci când găsești minim trei. Acesta constă în 12 rotiri gratuite cu până la patru ecrane de joc simultan. Ai la dispoziție și funcția Gamble, prin care îți poți dubla câștigurile după o rundă de succes dacă ghicești culoarea cărții de joc. RTP-ul este de 96.07%, un număr decent pentru acest tip de joc.

Barn Festival

Barn Festival

Pragmatic Play ne încântă cu încă unul din jocurile lor în stil cascadă, Barn Festival. Combinațiile câștigătoare se realizează indiferent de poziția simbolurilor pe ecran, atâta timp cât sunt minim opt identice pe ecran. Simbolul cu Bani este responsabil cu declanșarea specialei în acest joc atunci când sunt minim trei pe ecran. Acesta poate apărea cu toate rolele și are o valoare prestabilită cuprinsă între 1x și 500x miza. În timpul specialei trebuie să găsești cât mai multe Simboluri cu Bani înainte să rămâi fără runde. RTP-ul este de 94.46%, ceea ce este de așteptat în cazul unui slot în stil cascadă.

Animal Madness

Animal MadnessAnimal Madness este un slot în stil cascadă produs de către Play’n GO. Combinațiile câștigătoare se formează atunci când cel puțin patru simboluri identice sunt adiacente orizontal sau vertical. O dată formată, simbolurile din ea sunt eliminate iar altele noi sunt plasate deasupra. Funcțiile speciale disponibile în acest joc sunt declanșate atunci când obții multiple combinații în lanț. Fiecare trei combinații câștigătoare îți vor activa în ordine efectele speciale ce constau în Wildcarduri expandate, și eliminarea sau transformarea simbolurilor inutile. RTP-ul este de 96.20%, destul de mult pentru un joc de acest tip.

Alte jocuri cu această tematică

Dacă ai trecut deja prin cele trei pe care ți le-am prezentat dar încă ești nostalgic după aerul curat de la țară, atunci stai liniștit pentru că îți avem spatele. Poți arunca un ochi și peste primul Money Farm, Chicken Chase, Fruit Farm, și altele disponibile la cazinourile online enumerate mai sus.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *