Sari la conținut

Cele mai distractive jocuri aduse de Iepuraș

Sărbătorile Pascale reprezintă pentru toată lumea o ocazie specială, indiferent de credința sau religia lor. Sigur, creștinii sunt cei care sărbătoresc cu adevărat învierea lui Iisus, dar toată lumea se bucură într-un fel sau altul de Paște. Fie că vorbim de ceva atât de banal precum zilele libere legale, sau participarea la festivitățile organizate cu ocazia sărbătorii.

Atunci când vorbim despre un eveniment cultural de o asemenea anvergură, putem observa cum s-a infiltrat în mai multe aspecte ale lumii comerciale. Bineînțeles că lumea jocurilor de noroc nu lipsește din această ecuație nici ea, așa se face că putem găsi Iepurașul cum își arată nasul în câteva sloturi.

Oferta în România

Deși este un eveniment destul de semnificativ din punct de vedere cultural și religios, Paștele nu se bucură chiar de aceeași popularitate printre producătorii de jocuri precum alte tematici. Nu sunt foarte multe jocuri disponibile cu această tematică la noi în țară, așadar este important să știi unde să le cauți.

Așa cum am văzut și în cazul samurailor, cele trei jocuri de mai jos sunt printre singurele pe care le poți juca și care au legătură cu Paștele. Le poți găsi la NetBet, Superbet, Unibet, winmasters, și Vlad Cazino. Vestea bună este că toate aceste cazinouri îți oferă oportunitatea de a încerca gratuit jocurile prin funcția demo, astfel că nu trebuie să îți riști banii ca să le testezi.

Easter Eggs

Easter Eggs este un slot marca Play’n GO care te va trimite la vânătoare după ouăle de Paști ascunse de Iepurilă. Wildcardul de aur îți va dubla toate câștigurile atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare. Scatterul îți activează secvența de rotiri gratuite atunci când găsești minim trei astfel de simboluri. Poți alege dintre cinci rotiri gratuite cu multiplicator de x6, zece rotiri cu x3, sau 15 rotiri cu x2. RTP-ul jocului este de 96.75%, unul dintre cele mai mari pe care le-am văzut. Pe lângă asta, mai este și simbolul Bonus care îți va declanșa jocul special atunci când îl găsești de trei ori pe ecran. În cadrul specialei vei avea de ales inițial dintre trei ouă, iar dacă alegi corect în primă fază vei primi încă două în care se ascunde un premiu valoros.

Lady Fruits 40 Easter

O creație marca Amatic, Lady Fruits 40 Easter este un slot mai pe stilul clasic al jocurilor de noroc. Cu cinci role și patru rânduri, regulile jocului sunt destul de simple de urmărit. Wildcardul se extinde pe toată rola atunci când poate forma o combinație câștigătoare. De asemenea, sunt prezente două tipuri de Scatter. Niciunul dintre ele nu declanșează vreo funcție specială în acest joc, rolul lor fiind mai degrabă să plătească indiferent de poziția lor pe ecranul de joc atunci când găsești minim trei. RTP-ul este de 96.94%, așadar șansele arată destul de bine să vezi câștiguri frumoase din partea acestui joc.

Easter Fortune

SYNOT Games ne încântă cu jocul Easter Fortune, un slot cu cinci role și trei rânduri care te va pune în spiritul sărbătorilor. Wildcardul își face apariția în acest joc pentru a-ți completa combinațiile câștigătoare, dar și să le dubleze câștigurile. Simbolul Free Spins te răsplătește cu zece rotiri gratuite atunci când găsești trei astfel de simboluri pe primele trei role. În cadrul acestei secvențe, fiecare Wildcard pe care îl primești îți va crește multiplicatorul cu 1x. La finalul rotirilor gratuite, totalul câștigurilor tale va fi multiplicat în funcție de câte Wildcarduri cu multiplicator ai adunat. Pe lângă asta, mai este și simbolul Bonus care îți declanșează secvența specială atunci când găsești trei astfel de simboluri pe ultimele trei role. În cadrul jocului bonus poți câștiga de la x10 până la x300 miza ta. RTP-ul jocului este de 96.04%, un număr decent chiar dacă se poate și mai bine.

Alte tematici

Dacă ai trecut prin jocurile acestea și vrei să mai încerci alte tematici, atunci stai liniștit pentru ca ai de unde alege. Poți încerca cele mai tari jocuri cu vestul sălbatic, Roma Antică, sau chiar și sirene. Toate aceste tematici plus multe altele te așteaptă să le descoperi chiar acum pe site-ul nostru.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: