Home cazinou Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din povești

Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din povești

Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din povești

Deși sunt destinate adulților, jocurile de cazinou se inspiră deseori din poveștile nemuritoare ale copilăriei, deoarece aceste teme sunt fascinante și încântătoare. Poveștile sunt cele care au reușit să supraviețuiască de-a lungul timpul, fiind extrem de populare și creând personaje memorabile precum “Scufița Roșie”, “Jack și vrejul de fasole” sau “Mica sirenă”. Astfel, nu e de mirare că ele reprezintă o sursă imensă de inspirație pentru o gamă largă de jocuri de cazinou deosebit de distractive. Pe de altă parte, și poveștile mai moderne se inspiră din jocurile de noroc, existând numeroase romane și povestiri reale despre jucători norocoși și inspirați care au câștigat sume enorme jucându-le. Așa că îndrăznește, aventurează-te și tu în padurea sălbatică sau călătorește înapoi în timp pe tărâmuri magice locuite de regi, prinți și prințese, cavaleri și vrăjitoare, pitici și multe alte personaje, joacă și trăiește și tu fericit până la adânci bătrăneți.

Big Bad Wolf

Slot de la winmastersBig Bad Wolf este un joc de slot de pe winmasters produs de Quickspin ce se inspiră din povestea celor trei porcușori și lupul cel rău. Are 5 tamburi rotativi și 25 de linii câștigătoare, cu rotiri gratuite, jokeri suplimentari și simboluri uimitoare. Jucătorii pot experimenta acest joc fie gratuit sau pe bani reali pe platforma acestui cazinou online. Simbolurile utilizate reprezintă personajele principale din poveste, precum cei trei porcușori stilizați și lupul cel năzdrăvan. După fiecare rotire câștigătoare, simbolurile valoroase sunt înlocuite de simbolurile aflate deasupra lor. 3 sau mai mulți Lupi activează 10 Rotiri Gratuite. Funcția Swooping Reels este disponibilă în această rundă, iar jucătorii pot colecta simbolurile Lună pentru a activa funcția Blowing Down the House, în care se pot câștiga rotiri gratuite suplimentare și multiplicatori.

Beauty and the Beast

Yggdrasil Gaming prezintă un joc de slot unic care se inspiră din binecunoscuta poveste “Frumoasa și Bestia”, fiind disponibil pe plaforma online a cazinoului Vlad Cazino. Cu 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare, acest joc are o grafică excelentă și funcții inovatoare. Simbolurile valoroase sunt bestia, alter ego-ul lui – prințul, Frumoasa și menajera, pe când cele șase pietre prețioase în diferite culori reprezintă pe cele cu valori mai mici. Rotirile gratuite reprezintă doar una din diversele funcții ale acestui joc, însă ele nu sunt rotiri obișnuite. Dacă găsești trei sau mai mulți trandafiri, vei câștiga 10 rotiri gratuite cu până la 5.000 de monede.

Rapunzel’s Tower

Rapunzel’s Tower este inspirat din povestea prințesei închise într-un turn de o vrajitoare rea, care își lasă părul să crească atât de mult încât un prinț reușește să o salveze. Disponibil pe cazinoul online de la Unibet, acest joc de slot cu 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare este produs de Quickspin și, deși nu are grafici ultramoderne, amintește de cărțile pentru copii, având un farmec aparte. În ceea ce privește jocurile bonus, acestea sunt foarte interesante, cu fiecare simbol reprezentând părul prințesei ajutându-l pe prinț să se cațere pe turn pentru a o salva. În acest timp, poți câștiga rotiri gratuite suplimentare care te ajută sa ajungi în vârf și să prinzi un multiplicator de 2 pe toate câștigurile ulterioare. Interesant, nu-i așa?

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hansel-and-gretel-sloturi.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hansel-and-gretel-sloturi.png" width="300" height="211" alt="Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din povești">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-big-bad-wolf-300x203.jpg" alt="Slot de la winmasters" width="300" height="203" class="alignright size-medium wp-image-3662" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-big-bad-wolf-300x203.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-big-bad-wolf-180x122.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-big-bad-wolf-360x243.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-big-bad-wolf-790x534.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-big-bad-wolf.jpg 875w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />