Sari la conținut

Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din jocuri video

Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din jocuri video

Încă de la invenția primului joc video din 1947, jocurile video au captivat copii și adulți deopotrivă în a le juca pe televizoarele lor, în confortul propriilor cămine. Jocurile de cazinou au adoptat și ele teme inspirate din jocurile video, deoarece aceasta reprezintă o modalitate ușoară prin care producătorii pot captiva jucătorii online și îi pot introduce în lumea jocurilor de noroc. La rândul lor, jocurile video se inspiră din cele de cazinou, în special din sloturi, în sensul că ele au devenit extrem de realiste, oferindu-le jucătorilor ocazia de a se bucura de simpla experiență a jocului. Jocurile de cazinou inspirate din cele video îți vor da ocazia să te întâlnești din nou cu eroii tăi preferați în timp ce creezi combinații câștigătoare de pariuri, mărindu-ți astfel plăcerea jocului și emoțiile câștigurilor.

Tomb Raider

Acest joc de slot de la winmasters este produs de Micrograming și se inspiră din binecunoscutul joc video. Are 5 tamburi rotativi și 15 linii de câștig, cu un design care se apropie foarte mult de jocul video. Chiar și simbolurile cu valori mai mici își împrumută stilul din sigla jocului original Tomb Raider. Simbolurile cu valori mai mari sunt un tigru, Lara Croft și un puzzle complex. Atunci când 3 sau mai multe simboluri Lara apar pe tamburi, câștigi 10 rotiri gratuite. Toate câștigurile din acestă rundă sunt gratuite. Pentru a învârti tamburii de mai multe ori fără întrerupere, poți alege “Expert” și apoi “Autoplay”.

Hugo 2

Slot inspirat din jocuri videoHugo 2 de pe cazinoul online NetBet este produs de celebrul producător Play’n GO, fiind inspirat din trolul eroic de la TV, jocuri video și reviste și reprezentând cea de-a doua versiune a jocului original de slot Hugo, care a avut un success enorm în rândul jucătorilor. Are 5 tamburi rotativi și 10 linii de câștig, cu atracția principală fiind reprezentată de funcția de Învârtire Gratuită Cursa Trolilor, în care poți câștiga până la 20 de rotiri gratuite și ai șansa de a câștiga 4 simboluri joker și multiplicatori de până la 8 pentru câștigurile tale. Hugo însuși reprezintă simbolul joker și poate să înlocuiască toate simbolurile din joc.

Hitman Online Slot

Jocuri de slot inspirate din jocuri videoHitman Online Slot este produs de Microgaming și inspirat din jocul video original de Xbox și PlayStation, având 5 tamburi rotativi și simboluri cu tematici de luptă. Disponibil pe cazinoul winmasters, are 15 linii de câștig și reflectă esența jocurilor video și a filmelor foarte bine, cu un fundal sonor interesant ce completează întreaga atmosferă. Conține numeroase funcții de bonus incitante, precum funcția Bonus Contract, în care toată acțiunea are loc. Pentru a o activa, trebuie să nimerești simbolul laptop oriunde pe tamburii trei, patru și cinci. În acest moment, vei vedea o serie întreagă de personaje suspecte și trebuie să decizi pe care să o ucizi, fiecare dintre ele aducând o gamă de valori bonus. Când selectezi un astfel de personaj, acesta îți va dezvalui premiul. Următorul pas este să alegi o armă și apoi vei câștiga un multiplicator. Dacă dorești să-ți împărtășești experiențele cu cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din jocuri video, te rugăm să ne contactezi pe pagina noastră de Facebook.