HomecazinouCele mai bune jocuri de cazinou inspirate din benzi desenate

Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din benzi desenate

Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din benzi desenate

Încă de la inventarea lor în mijlocul anilor 1930, benzile desenate au avut o influență enormă asupra culturii moderne, acestea fiind adaptate și pentru jocurile video de cazinou, plasându-te în mijlocul acțiunii alături de personajele tale preferate. Pentru fanii benzilor desenate care vor să aibă parte și de puțină acțiune la jocurile de noroc, există o gamă variată de jocuri care îi vor face să se simtă minunat. Cu toate acestea, în ultimii ani și creatorii de benzi desenate se inspiră din jocurile de cazinou, de vreme ce acestea din urmă au devenit atât de populare și accesibile. Pentru foarte mulți oameni, benzile desenate au devenit calea prin care se pot identifica cu supereroi precum Spiderman, Batman, Superman sau Hulk, acestea reprezentând un model pentru jocurile video de cazinou datorită stilului artistic, a paletei atractive de culori și a acțiunii incitante. Dacă nu ai făcut-o pâna acum, joacă și tu jocuri online de cazinou inspirate din benzile desenate.

American Dad!

American Dad! de pe eFortuna este un joc de slot produs de Playtech, cu 5 tamburi rotativi și 40 de linii câștigătoare, fiind disponibil pe PC și telefonul mobil gratuit, cât și pe bani reali la acest cazinou online. Inspirat din benzile desenate cu același nume, acest joc îl are ca personaj principal pe agentul Stan, soția lui, Francine, copiii lor și extraterestrul Roger. Simbolurile cu valori mari sunt reprezentate de Stan, Francine, Steve, Hayley (copiii) și peștișorul Klaus, pe când cele cu valori mai mici sunt simbolurile standard Q, K și A. Slotul este interesant chiar dacă nu ești familiar cu aceste benzi desenate, având câteva bonusuri atractive, însă cel mai interesant aspect a lui este că e plin de suprize.

https://www.youtube.com/watch?v=HuYc12jrKhI&has_verified=1

Pink Panther

Acest joc de slot video de la Playtech îl are ca personaj central pe Inspectorul Clouseau și pe cea mai amuzantă felină din benzile desenate, Pantera Roz. Pink Panther are 40 de linii câștigătoare și 5 tamburi rotativi, oferindu-ți nenumărate modalități de câștig, fiind disponibil pe platforma cazinoului online eFortuna. Simbolurile cu valori mai mici sunt 10, J, Q, K și A, însă o gamă de simboluri referitoare la celebra felină roz sunt mai valoroase, precum vopsea roz, o lupă, Inspectorul Clouseau și altele. Atunci când joci jocul de bază, poți câștiga cinci jocuri bonus diferite, care, o dată activate, te vor transporta pe un ecran pentru jocul bonus pe care l-ai câștigat unde tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile.

Family Guy

Slot inspirat din benzi desenate la NetBetPutând fi accesat de pe cazinoul online NetBet, Family Guy, produs de IGT se inspiră din celebrele benzi desenate care urmăresc aventurile familiei Griffin. Jocul are 5 tamburi rotativi, 3 rânduri, 30 de linii fixe de câștig și grafici care amintesc de benzile desenate. Toate premiile sunt dispuse de la stânga la dreapta, cu excepția bonusului Scatter. Cele șase personaje principale ale benzilor reprezintă simbourile cu valori mari, pe când celelalte, precum ursulețul de pluș, un televizor și o sticlă de bere sunt cele mai puțin valoroase. Nu trebuie să fii neapărat un fan înrăit al benzilor desenate pentru a te distra jucând la aceste sloturi, care sunt extrem de amuzante și distractive, făcându-te să râzi pe săturate pe măsură ce le experimentezi.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sloturi-inspirate-din-benzi-desenate.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sloturi-inspirate-din-benzi-desenate.jpg" width="300" height="300" alt="Cele mai bune jocuri de cazinou inspirate din benzi desenate">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-family-guy-300x205.jpg" alt="Slot inspirat din benzi desenate la NetBet" width="300" height="205" class="alignright size-medium wp-image-3687" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-family-guy-300x205.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-family-guy-180x123.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-family-guy-360x246.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-family-guy-790x541.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-family-guy.jpg 798w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
<iframe loading="lazy" title="Pink Panther - Playtech slot game" width="750" height="563" src="https://www.youtube.com/embed/NPRPq8cx15U?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>