Sari la conținut

Cele mai bune jocuri cu sloturi pe telefon

De acum toate siteurile de noroc din România au și jocuri cu sloturi care pot fi accesate și jucate de pe mobil. Imaginile, sunetele și câștigurile oferă o plăcere și bucurie fiecărui jucător. Nu lipsesc nici bonusurile și rotirile gratuite de care se poate bucura orice jucător. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai un cont pe unul din siteurile de noroc sau să îți creezi unul chiar acum. Urmărește în fiecare zi bonusurile pe care el oferă fiecare site și astfel pariind și bucurându-te de bonusuri poți deveni unul dintre câștigători.

Cele mai cunoscute și jucate jocuri cu sloturi sunt cele cu fructe. Aceste tipuri de jocuri tradiționale a oferit lumii mii de bani, dar și distracție și plăcere. Desigur sunt create și jocuri moderne cu eroi sau din legendele lumii care conțin și mai multe rotiri și bonusuri. Joacă fiecare joc și distrează-te zi de zi.

Sloturi gratis

Aproximativ aproape fiecare site de noroc din România au o mulțime de jocuri cu sloturi online care pot fi jucate în fiecare zi, la orice oră oriunde ai fi. Fiecare site cu jocuri online trebuie fie înregistrat de ONJN care atestă faptul că acestea pot fi jucate legal în România. Avantajul este acela că mai toate jocurile pot fi jucate și în varianta demo, adică gratuit cu bani virtuali. Se oferă acest avantaj pentru a verifica și a te convinge că întradevăr cu un mic noroc și atenție poți câștiga mii de RON.

Dar mai întâi asigură-te că ai internet pe telefonul tău mobil și un cont. Dacă nu ai, poți crea unul chiar acum și te poți bucura și de un bonus de înregistrare pe care îl poți folosi în jocurile tale favorite cu sloturi. Fiecare joc are propria sa temă, reprezentând un personaj eroic sau legendar. Sunt oferite între 3 și 5 role în care se găsesc diferite simboluri precum și diferite linii de câștig. Cel mai plăcut este și faptul că din momentul în care ai intart în rundele gratuite, câștigul tău va fi multiplicat. Acest lucru te ajută să ai bani mereu în contul tău de jucător pentru fiecare dată când vrei să joci.

De asemenea, poți face bani chiar și din rotirile bonusuri care îți sunt oferite la înregistrare, făcând o mulțime de bani, fără ca tu să mai fi nevoit să depui bani. Pe mobil poți juca online sau prin diferite aplicații mobile. Profită de aceste oferte chiar acum.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Superman

Acest erou cunoscut din filme și desene animate ne-a adus momente de bucurie și zâmbet. Și în acest joc poate oferii mii de RON. Simbolurile wild pot aduce până la 20 de rotiri gratuite. Poți intra la un moment în rundele gratuite unde câștigurile pot fi multiplicate. Diferit de alte jocuri, acest joc oferă până la 100 de linii de câștig, deci sunt șanse mari de a câștiga de fiecare dată bani. Interesant e că poți activa și modul turbo pentru învârtiri sau modul automat. Nu uita că ai șanse chiar 5 role unde vei găsi diverse forme precum Supermen, litere, simbolurile scatter, simbolul bonus sau rotiri gratuite etc. Jocurile din cazinou pot fi și descărtate gratuit. Alătură-te eroului tău preferat și intră în cursa câștigurilor mari.

Booster

Acest joc formidal este oferit de Unibet și oferă o mulțime de oportunități de a câștiga RON și bonusuri. Din primul moment vei observa că sunt oferite 5 role și 25 de linii de câștig. Cele mai reprezentate simboluri din acest joc sunt numerele de 7, diamantele, steluțele și simbolul bonus.

În acest joc, runda bonus este declanșată atunci când 3, 4 sau 5 simboluri bonus se regăsesc oriunde pe role. În rundele bonus, bonusurile sunt multiplicate cu până la 5x mai mult. Ca să fi și mai fericit și bogat poți obține până la 100 de runde gratuite, chair până la 6.000 de monede. În varianta mobilă simbolul monede permite să alegi suma pe care o dorești să o pariezi, iar simbolul înapoi permite reîntoarcerea la pagina cu jocul principal. Bucură-te de acest joc drăguț și câștigă mii de RON.

Twin Spin Deluxe

Acum chiar poți avea bucuria de a te juca cu unul dintre cele mai distractive sloturi din România. Încă din primele secunde îți va plăcea acest joc plin de culori și forme diferite, aducând aminte de cluburile de dans din anii ‘90. Culorile vom, galben, roșu, albastru etc îndradevăr te fac să te simți relaxat și plin de energie, gata de a începe acest joc plin cu clopoțeii tradiționali, numerele 7, cireșe, litere, simbolurile Bar etc. În acest joc cu păcănele sunt oferite 6 role. Întotdeauna vor fi 2 role identice, însă peste 9 simboluri identice aflate într-un cluster oferă un câștig. Încearcă-ți șansa și rotește astfel încât să ai câte mai multe simboluri identice.

Descarcă păcănele pe telefon

Pe NetBet sunt oferite o mulțime de jocuri păcănele care pot să-ți aducă o mulțime de RON. Sunt diverse teme și personaje care mai de care interesante și amuzante. Sunetele, imaginile își spun de la sine că te poți bucura de orice moment și de orice câștig. Pe aplicația mobilă poți accesa de asemeneași varianta demo de a juca gratuit cu bani virtuali. Majoritatea jocurilor sunt deschise ajutorul iSoftBet. Claritatea acestor jocuri este foarte bună, la fel ca și sunetul. Tot ce poți face e să încerci să joci câte mai multe jocuri și să îți pui bani în contul de jucător și automat vei primi și bonusuri.

NetBet cazinou mobilLa Unibet jocurile sunt oferite cu ajutorul NetEnt care oferă de asemenea o claritate bună și un sunet super plăcut. Datorită faptului că sunt oferite multe jocuri cu sloturi cu teme diverse îți va fi greu să refuzi să nu încerci să joci sau să le încerci pe toate. Aceste jocuri au fost proiectate cu o dificultate redusă, astfel încât fiecare jucător să se poată bucura de fiecare joc. Opțiunile se pot regăsi în partea dreaptă sus, iar butonul de învârtire în partea centrală a jocului. Printre cele mai jucate jocuri sunt Joker Pro, Super Flip, Starburst etc. Fiecare joc oferă sute de bonusuri și bani.

Aici eFortuna permite jucătorilor săi să descarce jocurile cazino direct pe mobil. Aceasta se poate realiza în 6 pași simpli:

 1. Descărcare aplicației Fortuna.
 2. Instalarea aplicației.
 3. Logarea în site.
 4. Selectarea modului de plată.
 5. Primirea bonusului.
 6. Alegerea jocului pe care dorești să-l joci.

Ca și în celalte siteuri de jocuri sunt oferite runde gratuite și bonusuri de care să se bucure fiecare jucător. Trebuie să te asiguri că ai mereu conexiune la internet și să profiți de fiecare moment câștigător.