Sari la conținut

Cazinouri online legale în România

Legislația pentru cazinourile virtuale din România este una recentă și mult discutată. După ce nu s-a găsit nici un candidat privat pentru regularizarea acestei piețe explozive, Guvernul a luat măsuri pentru a construi o infrastructură clară. Corectitudinea fiind la baza cazinourilor online, este important ca cineva să poată să verifice dacă totul se întâmpla cum trebuie. Guvernul a decis sa creeze un corp administrativ cu puterea de a licenția cazinourile care îndeplinesc anumite condiții. Așa s-a născut Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

În acest fel, banii circulă în mod legal, iar jucătorilor le este confirmată siguranța. Jocul pe site-uri fără licența ONJN trebuie evitate la orice cost. Poți fii păcălit foarte ușor, și este probabil ca tu sa nu-ți vezi banii câștigați niciodată. În acest mod poți pierde sume considerabile, dar și foarte mult timp. De aceea, te sfătuim să cauți un cazinou pe măsura ta care sa fie licențiat și aprobat de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Cazinouri virtuale legale in România

legal-onjn Cele mai multe cazinouri virtuale vor pune clar pe pagina principală numărul licenței pe care l-au obținut. Tu ca utilizator poți de asemenea să verifici dacă cazinoul respectiv este inclus în lista cazinourilor licențiate pe site-ul ONJN. Tot pe acest site poți găsi și așa numita ‘lista neagră’. Cei de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc îți pun așadar la dispoziție o unealtă importantă pentru ca și tu să te poți asigura că joci într-un cazinou virtual marcat ‘safe’. Normal că și utilizatorul trebuie sa îndeplinească anumite condiții. In acest sens, jucătorul trebuie sa aibă peste 18 ani și trebuie sa fie cetățean român. Legislația celor de la ONJN este aplicabilă doar in România, așa că și utilizatorii trebuie sa dispună de un CNP valabil. Există diferite licențe pe care le poți obține. Și site-urile precum Feeling Lucky necesită licență pentru a putea funcționă regulamentar și legal. Așadar, asigură-te că nu pierzi timp și bani degeaba.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Importanța jocului legal

Jucând totuși în cazinouri virtuale ilegale poți risca sa pierzi sume substanțiale de bani. Poți avea surpriza neplăcuta sa nu ți-se acorde premiul câștigat. Bonusurile pot părea prea atractive ăfie adevărate, iar de cele mai multe ori ăsta este și scopul. Povestea însă nu se încheie aici. Legea prevede și amenzi substanțiale pentru jucătorii din cazinourile ilegale. Poți fii amendat cu o sumă intre 5000 și 10000 RON. O sumă imensă pentru omul de rând. În plus, cazinourile virtuale sunt implicate in tot felul de programe împotriva dependenței de pariuri. Ei se angajează sistematic să ghideze și să ajute oameni care au această problemă. Această suferință nu este una de subestimat și ei au metode importante pentru a te proteja de aceste vicii ireversibile. Licența ONJN îți asigură jocuri de calitate, servicii cu clienții simple și rapide și metode de plată versatile.

Cum găsești cele mai bune cazinouri virtuale legale

Feeling Lucky își propune să-ți prezinte cele mai bune site-uri legale unde să-ți poți încerca norocul fără nici o grija. Site-urile pe care le găsești la noi, sunt toate licențiate. În plus, poți găsi cele mai de calitate bonusuri, jocuri sau servicii cu clienții. Am pus sub lupă termenii și condițiile de plată pentru a-ți putea oferi o imagine completă asupra sortimentului de cazinouri virtuale legale din România. In acest scop Feeling Lucky te invită să răsfoiești prin review-urile scrise de experții noștri și de utilizatorii diferitelor cazinouri. Poți de asemenea folosi tabelul de comparație după site-ul nostru.