HomecazinouCazinouri Gaming1 în România

Cazinouri Gaming1 în România

Cazinouri Gaming1 în România

Gaming1 este un furnizor de platforme și jocuri de noroc lansat în 2011, în special de sloturi, dar și alte jocuri de cazinou online precum cele de backjack, bingo, ruletă sau pariuri online. Compania se specializează mai ales pe cazinourile land-based care doresc să se extindă și în spațiul online și invers. Pe piața locală, acest producător este prezent cu sloturi precum Fakir Slot The Golden Way To The Nirvana, Pearl Tracker sau Boost Racers, dar și cu Vertical Roulette VIP. Jocurile de la Gaming1 sunt caracterizate de adaptabilitate la ultimele cerințe ale jucătorilor, fiind extrem de interesante și accesibile de pe toate dispozitivele mobile. Acest furnizor este deținut de compania denumită Ice Elite Ltd. cu sediul în Malta, fiind licențiat pentru distribuția de software specializat în domeniul jocurilor de noroc de către ONJN încă din anul 2016.

Jocuri de cazinou de la Gaming1

Toate jocurile de la Gaming1 sunt dezvoltate utilizând tehnologia HTML, lucru ce le face ușor accesibile și rapide. Printre jocurile de cazinou pe care le oferă, se numără cele de masa precum baccarat sau blackjack, baccarat live sau jocurile de bingo video precum Bingo Roma sau Bingo Fiesta.

Urmându-și inspirația din cazinourile fizice, Gaming1 produce și sloturi pentru acestea, inspirate din sloturile video. Fiind foarte interesante și dinamice, toate jocurile de cazinou de la acest operator sunt extrem de dinamice, oferind jucătorilor experiențe cu adevărat unice.

Sloturi de la Gaming1

Jocurile de sloturi de la Gaming1 cresc din ce în ce mai mult în popularitate datorită faptului că ele răspund celor mai noi cerințe ale jucătorilor. Aceste jocuri sunt, prin urmare, personalizate și aproape toate au funcția de aruncare cu zarurile, ceea ce le face extrem de incitante și distractive.

Toate sloturile de la Gaming1 dispun de grafici și funcții video interesante, însoțite de simboluri joker de excepție, simboluri scatter, dar și rotiri gratuite și funcții bonus incitante.

Printre sloturile cele mai populare produse de Gaming1 și disponibile pe piața locală se numără Fakir Slot The Golden Way To The Nirvana, Pearl Tracker și Boost Racers.

Fakir Slot The Golden Way To The Nirvana

Fakir slotDisponibil pe cazinoul NetBet, Fakir Slot The Golden Way To The Nirvana este atrăgător prin tema sa de actualitate cu referire la ‘mindfulness’. Un guru care meditează este, la urma urmei, foarte amuzant și ne inspiră. Are cinci tamburi rotativi și 243 de linii câștigătoare, cu rotiri gratuite, un joc de bonus și multiplicator de rotiri gratuite. Slotul acesta are și un jackpot progresiv care poate fi câștigat dacă descoperi trei simboluri Steaua Jackpot.

Pearl Tracker

Acest slot produs de Gaming1 are cinci tamburi rotativi și 20 de linii de câștig, fiind un joc răcoros care aduce aminte de adâncurile oceanului în mijlocul caniculei. Are simboluri haioase și o funcție de rotiri gratuite. Acest joc este foarte amuzant și oferă șansa unor câștiguri mari, fiind preferatul multor jucători. Poate fi găsit pe platforma NetBet.

Boost Racers

Boost Racers Destinat pasionaților de mașini și de curse de mașini, Boost Racers are cinci tamburi rotativi și 10 linii de câștig. Acest slot are o funcție Marșarier prin care poți da înapoi după oricare rotire pentru a câștiga profiturile anterioare. Are și un multiplicator prin care îți poți spori câștigurile de șase ori, dar și o funcție de rotiri gratuite cu multiplicatori. Ce mai aștepți, intră în cursă și câștigă! Și acest slot poate fi accesat de pe NetBet.

Cazinouri Gaming1 în România

NetBet

NetBet logo Acest cazinou online îi așteaptă pe fanii Gaming1 cu o serie de sloturi destul de diversificate. Ele sunt ușor de găsit pe platforma NetBet, apărându-ți pe ecran atunci când îl selectezi pe acest producător din lista de furnizori. Aici poți juca și la ruleta Vertical Roulette VIP, care este o ruletă live verticală cu șanse mari de câștig de la același furnizor.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-logo.png" width="300" height="174" alt="Cazinouri Gaming1 în România">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-5204 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-fakir-slot-300x156.png" alt="Fakir slot" width="300" height="156" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-fakir-slot-300x156.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-fakir-slot-1024x534.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-fakir-slot-180x94.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-fakir-slot-360x188.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-fakir-slot-790x412.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-fakir-slot.png 1028w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-5206 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-boost-racers-300x171.png" alt="Boost Racers " width="300" height="171" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-boost-racers-300x171.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-boost-racers-180x103.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-boost-racers-360x206.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-boost-racers-790x451.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gaming1-boost-racers.png 930w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-13" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png" alt="NetBet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />