HomecazinouCazinouri Ainsworth în România

Cazinouri Ainsworth în România

Cazinouri Ainsworth în România

Ainsworth Game Tehnology este o companie australiană producătoare de jocuri de noroc pentru cazinouri terestre dar și pentru cele online. A fost înființată în anul 1995, iar în ianuarie 2018, pachetul său de acțiuni majoritar a fost achiziționat de Novomatic, unul din cei mai mari producători și operatori de tehnologii de jocuri de noroc din lume. Pe piața cazinourilor online din România, Ainsworth furnizează sloturi video de o calitate excelentă. Compania Novomatic a fost licențiată să furnizeze software-uri de jocuri de noroc de către ONJN din anul 2016, fiind înființată în România sub denumirea de NOVO Investment RO S.R.L.

Jocuri de cazinou de la Ainsworth

Fiind mai mult axată pe furnizarea de jocuri pentru cazinourile fizice, compania a început însă să producă și programe pentru cazinourile online din 2013. Jocurile de la Ainsworth sunt de calitate, fiind proiectate în format HTML5, ceea ce asigură că sunt compatibile atât pe desktop, dar și pe dispozitivele mobile. Cu toate acestea, pentru a le accesa de pe telefonul mobil este necesar de regulă să încarci o aplicație specială.

Cât despre jocurile de noroc pentru cazinourile fizice, Ainsworth este o companie extrem de reputabilă cu o experiență vastă în acest domeniu. Nici nu e de mirare că este preferată de multe cazinouri reputabile din întreaga lume. Ainsworth furnizează nu numai sloturi, dar și poker, poker video, cât și jocuri de ruletă și blackjack.

Jocuri Ainsworth online

Jocurile online de la Ainsworth Casino Technology au în general teme draguțe cu animale, având o calitate superioară. Sloturile de la acest producător sunt și simple, cu funcții de bază, dar și mai complexe, cu bonusuri consistente și multiplicatori aleatorii. Pe piața locală poți să te delectezi cu jocuri produse de această companie precum Run With The Wolves, Big Thunder sau Pearl River Quad Shot.

Run With The Wolves

Run with The Wolves Acest slot de la Ainsworth poate fi experimentat pe cazinoul online NetBet. Aici ai ocazia să te alături haitei de lupi alfa în căutarea câștigurilor. Are cinci tamburi rotativi și 25 de linii de câștig, având o funcție interesantă denumită Quad Shot Bonus Reel. Dar are și multiplicatori și un bonus de rotiri gratuite care se declanșează atunci când descoperi cel puțin trei simboluri scatter.

Big Thunder

Pe aceeași platformă NetBet poți să joci acest slot cu bonusuri generoase care-o are ca figură centrală pe legendara gorilă uriașă a junglei. Are cinci tamburi rotativi și 30 de linii de câștig, dar și patru tipuri diferite de bonusuri. Cel mai mare dintre acestea îți poate aduce un câștig uimitor de 10.000 de ori suma pariată. Deși nu este unul din cele mai spectaculoase sloturi de la Ainsworth în ceea ce privește grafica, aceste funții bonus sunt cu siguranță interesante și îți oferă șansa de a câștiga jackpoturi mari.

Pearl River Quad Shot

Pearl River Quad Slot Acesta este un slot cu cinci tamburi rotativi și 25 de linii de câștig, având o rundă de rotiri gratuite în care multiplicatori speciali îți pot îmulți câștigurile de cinci ori. Pearl River Quad Shot de la Ainsworth este disponibil pe site-ul NetBet. Are simboluri foarte drăguțe, dar și un bonus de rotiri gratuite. Pe lângă acestea, acest joc dispune și de un bonus denumit Quad Shot, prin care se pot câștiga patru jackpoturi diferite. Merită încercat!

Cazinouri Ainsworth în România

NetBet

NetBet logo Pe piața locală a cazinourilor online, acest producător australian nu este atât de popular precum alții. Este prezent, însă, pe plaforma NetBet, care prezintă fanilor de sloturi 19 jocuri de acest tip de la Ainsworth. Acestea sunt ușor de găsit, putînd fi accesate dacă selectezi sloturile în funcție de furnizor. Majoritatea acestor sloturi sunt inspirate din viața animalelor, prin urmare, dacă nu-ți plac patrupedele – măi, răule! – vei rămâne cu destul de puține alegeri.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-logo.png" width="300" height="174" alt="Cazinouri Ainsworth în România">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-5212 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-run-with-the-wolves-300x181.png" alt="Run with The Wolves" width="300" height="181" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-run-with-the-wolves-300x181.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-run-with-the-wolves-180x109.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-run-with-the-wolves-360x217.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-run-with-the-wolves-790x477.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-run-with-the-wolves.png 993w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-5213 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-pearl-river-quad-shot-300x167.png" alt="Pearl River Quad Slot" width="300" height="167" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-pearl-river-quad-shot-300x167.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-pearl-river-quad-shot-180x100.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-pearl-river-quad-shot-360x201.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-pearl-river-quad-shot-790x440.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/ainsworth-pearl-river-quad-shot.png 800w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-13" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png" alt="NetBet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />