Sari la conținut

Cavalerul Negru te așteaptă să dai lovitura

Justiţiarul cu pelerină devenit rapid una dintre cele mai cunoscute figuri din lume. Acesta a devenit cunoscut prin apariția sa în benzi desenate, seriale, desene, jocuri și blockbustere. De ce să nu fie introdus așadar și în cazinoul tău online preferat? Conform unor calcule, ai avea nevoie de 300 de milioane de dolari pentru putea deveni Batman, asta incluzând costumul, gadget-urile, Batcave-ul, Batmobilul și multe altele.

De ce să nu începi cu un câștig frumos la un slot de calitate? Poate dacă câștigi jackpotul poți să folosești banii pentru o cauză nobilă…


Batman & Mr. Freeze Fortune

Jocul se bazează clar pe serialul aniilor 60, cu recent decedatul Adam West în rolul principal. Cei de la Playtech au reușit să dezvolte un joc simpatic cu un feeling retro autentic. Jocul se joqcă pe nu mai puțin de 1024 de linii câștigătoare. Pentru a face combinațiile necesare te poți folosi de cele 5 role. Ceea ce face acest joc mai special este fără dubii lay-out-ul cu câmpului de joc cu sigla lui Batman la mijloc. Jucând acest joc ai șansa să câștigi 4 jackpot-uri progresive, cel mai mare, grand-ul, oferindu-ți premii cu șapte cifre. Calitatea grafică este una elevată, însă sunetele retro ne-au încântat cel mai mult.

https://www.youtube.com/watch?v=JquCe-Imw0Q

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Batman & The Joker Jewels

Batman & The Joker Jewels este un joc dezvoltat de către cei de la Playtech. Jocul dispune de 5 role care-ți permit să formezi combinații pe 25 de linii câștigătoare. Feeling-ul autentic retro anilor 60 este și aici omniprezent. Jocul este disponibil și pe dispozitivele mai mici. Jocul îți oferă șansa de a juca două jocuri bonus, dar mai importante sunt cele patru jackpot-uri pe care le poți câștiga. Cel mai mare jackpot, conectat fiind cu cel din jocul anterior, îți poate aduce câștiguri de-a dreptul halucinante. Sumele cele mai mari noi le-am câștigat prin free spin-uri cu multiplicatoare. Încearcă și tu acum și spune-ne ce crezi.

Batman

Jocul marca NYX gaming îți oferă de asemenea un potențial de distracție și de câștig mare. Printre aceste oportunități se află o serie de wild-uri, scatter-uri și un joculeț bonus în care arunci cu cuțite după dușmanii cavalerului negru. Jocul se joacă pe 50 de linii câștigătoare și ai la dispoziție 5 role pentru a forma combinațiile necesare. Având în vedere lipsa unui jackpot, ne-ar fi plăcut să vedem măcar un multiplicator legat de rotirile gratuite câștigate prin scatter, însă nu este vorba de așa ceva. Jocul merită încercat chiar și așa, mai ales că ai parte de un joc bonus simpatic. Spune-ne ce crezi.

https://www.youtube.com/watch?v=GfxOX7_NYr8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *