Sari la conținut

Câștigă un Audi A5 cu NetBet la turneul de ruletă

NetBet organizează un turneu pentru ruleta live, în perioada 15 februarie – 18 mai, unde și tu ai șansa să câștigi un Audi A5. Valoarea mașinii este de 39.700 euro. De asemenea, jucătorii, clasați pe locuri de la 2 până 10, vor primi un premiu cash. Acest premiu cash va fi distribuit dintr-o sumă de 25.000 RON. Pentru a participa la acest turneu, trebuie să joci ruleta live pe NetBet, de pe platforma cazino live.

În ruleta live, trebuie să-ți alegi numerele pe care vrei să pariezi, apoi alegi suma și lași ruleta să se rotească. Comparativ cu ruleta regulară, această ruletă este într-adevăr una live. Când joci, ruleta este rotită de o persoană reală, pe care tu o vezi live. Este o experiență destul de amuzantă și absolut realistă. De asemenea, poți fi sigur că totul e pe bune.

Nemaivorbind de grafică „realistă”, aici ai oportunitatea de a câștiga o sumă enormă de bani, jucând ruleta live. La fiecare câștig de minim 50 RON, vei primi un tichet la tombola pentru premiul cel mare. Plus la aceasta, poți profita de intervalul zilnic „Happy Hours”. La fiecare câștig, între orele 00:30 – 02:30, vei primi un număr dublu de tichete. Participarea la această promoție este valabilă cu un singur cont per jucător. Deci, dacă participi cu mai multe conturi, fii atent, pentru că NetBet are dreptul de a te exclude.

De asemenea, NetBet te va descalifica dacă încerci vreo tentativă de fraudă. Pentru a afla câte tichete ai, poți să găsești numărul afișat direct pe site-ul NetBet. Extragerea finală se va desfășura pe 18 mai 2018, la ora 15:00. Premiile vor fi distribuite conform rezultatelor tragerii la sorți. Ai șanse bune de a te clasa pe primul loc. Visezi la un Audi A5?

Participă și câștigă un Audi A5 cu ruleta live la NetBet