HomecazinouCâștigă fierbinte în această vară cu două jocuri noi la eFortuna

Câștigă fierbinte în această vară cu două jocuri noi la eFortuna

Câștigă fierbinte în această vară cu două jocuri noi la eFortuna

Nu numai în agențiile Fortuna de pretutindeni te poți distra cu jocurile de cazinou. Așa cum te-au obișnuit și până acum, cei de la Fortuna îți oferă posibilitatea de a-ți petrece timpul în cazinou chiar din propriul fotoliu. Ai parte de un sortiment larg de jocuri care sunt actualizate periodic.

În acest fel joci tot timpul cele mai noi jocuri de la cei mai noi dezvoltatori. În această vară te sfătuim cum îți poți încerca norocul la White Kings sau la Black Jack Switch. Descoperă acum ce-ți poate oferi eFortuna alături de Feeling Lucky.


White King

White King este un slot dezvoltat de către cei de la Playtech. Jocul se joacă pe 5 role cu simboluri pe care încerci să le combini pe cele 40 de linii câștigătoare. Regele junglei este în rolul principal și îți aduce posibilitatea de a câștiga bine. Poți paria de la sume foarte mici pana la sume enorme la fiecare rotire. Ai parte și de wild-uri și scatter-uri. Aceste scatter-uri îți pot oferi un joc cu rotiri gratuite, dacă combini trei pe rolele de mijloc. Trebuie menționat că jocul se joacă în mod foarte fluent și pe mobil și tablete. Încearcă-l acum.

https://www.youtube.com/watch?v=2-h8ASLcDBU

Blackjack Switch

Dacă îți place blackjack-ul, acest joc este pentru tine. Versiunea switch este mai avantajoasă, marginea casei fiind mai mică decât este cazul de obicei la alte jocuri de cazinou. În schimb, valoarea unui blackjack obținut este mai mic decât la versiunea originală. În această variantă a jocului ești obligat să joci două mâini simultan. Apoi poți schimba cărțile de la suprafață între ele. Acum îți poți dubla pariul. Jocul se joacă foarte ușor și simplu și dispune de o calitate grafică excelentă. Jocul de la Playtech se joacă și pe mobil. Te poți distra așadar de oriunde te-ai afla.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/efortuna-logo.png" width="300" height="174" alt="Câștigă fierbinte în această vară cu două jocuri noi la eFortuna">
<iframe loading="lazy" title="Blackjack Switch" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/5MLNKo0_AdY?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>