HomecazinouCalendar de sărbători la Unibet

Calendar de sărbători la Unibet

Calendar de sărbători la Unibet

Platforma online Unibet te așteaptă cu nenumărate suprize în luna decembrie a acestui an, care se țin lanț până în Ajunul Crăciunului, pe data de 24 decembrie 2018, sub forma unei promoții denumită Calendarul festiv 2018. Aceste cadouri de la Unibet sunt atât pentru jucătorii care plasează pariuri sportive, cât și pentru cei care joacă la cazinoul online, și constau în creșteri de câștiguri, bonusuri, rotiri gratuite la jocurile de slot, pariuri fără risc și alte bonusuri zilnice. În fiecare zi, poți să accesezi cadoul zilei respective pentru a vedea ce surpriză ți-a rezervat Unibet în luna cadourilor.

În ce constă această promoție mai exact?

De pildă, pentru ziua de sâmbătă 15 decembrie 2018, Unibet te invită să profiți de un pariu pre-meci fără risc în valoare de 30 RON valabil la orice sport și piață, dacă pariezi 120 RON la cazinoul live de pe această platformă.

Pentru a profita de acest bonus, tot ce trebuie să faci este să deschizi secțiunea “Oferte de bonus” de pe site, să accepți și să activezi bonusul, după care să pariezi 120 RON la cazinoul live la jocurile de ruletă sau blackjack live. Apoi, vei observa cum pariul fără risc în valoare de 30 de RON apare automat la secțiunea de bonusuri active.

Ce alte bonusuri mai oferă Unibet?

În afară de această promoție, la Unibet mai poți profita de numeroase alte bonusuri care sunt structurate în funcție de secțiunea la care vrei să joci. De exemplu, pentru pariurile sportive, acest operator îți oferă promoția “Multi-Boost”, care constă în îmbunătățirea pariurilor multiple cu maxim 30% săptămânal, atunci când plasezi un pariu la un meci de fotbal. Prin urmare, asigură-te că te distrezi maxim în vacanța aceasta cu Unibet și profită de unele din cele mai atractive bonusuri disbonibile pe piață.

Descoperă ultima promoție în calendarul advent de la Unibet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-advent-calendar.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-advent-calendar.jpg" width="300" height="151" alt="Calendar de sărbători la Unibet">