Sari la conținut

Călătorește în timp cu Circus.ro

Circus.ro te indeamnă să-ți încerci șansele cu noile jocuri de slot de pe cazinoul online: Crown of Egypt și Astro Magic. Primul are o tematică inspirată din Egiptul antic care te transportă în trecut, pe când cel de-al doilea are simboluri zodiacale, cu o coloana sonoră futuristă, ce amintește de filmele science-fiction, parcă purtânu-te în viitor. Ambele jocuri au funția prin care iți poți alege numărul de linii, cea pentru mărimea monedelor, aceea de pornire a tamburilor, cât și opțiunea de pornire automată, fără întrerupere, a acestora.

Crown of Egypt

Joc de slot de la Circus.roAcest joc de slot are o tematică antică egipteană și este produsde IGT, având și versiunea în limba română. Are cinci tamburi rotativi și 1.024 linii de câștig. Crown of Egypt are o grafică și un fundal sonor excelente, cu simboluri care reprezintă zei egipteni, piramide și cărți de valoare. Ai posibilitatea să joci toate liniile de câștig, ceea ce îți va folosi toate cele 80 de monede.

Jocul prezintă funția “Multiway Xtra”, care este menită pentru cei mai aventuroși. Pentru a o activa, va trebui să joci cu 40 de linii, pentru ca apoi să apeși pe butonul “+” din partea stângă a ecranului. Astfel, miza se va dubla.

Astro Magic

Joc de slot de la Circus.roAstro Magic este produs de iSoftBet și se inspiră din cele 12 semne zodiacale. Tamburii rotativi sunt transparenți, fiind proiectați pe fundalul unui cer plin de stele. Are cinci tamburi rotatovi și nouă linii de câștig. Jocul are, de asemenea, multiplicatori, rotiri gratuite și premii bonus speciale care îți pot mări câștigurile cu până de 550 de ori. Simbolurile din acest joc de slot sunt chiar semnele zodiacale, printre care cel mai valoros este semnul zodiei Pestilor, care iți aduce premii de 25, 50, 200 sau 1.000 de monede dacă apare pe poziția 2, 3, 4 sau 5 pe aceeași linie de câștig.

Bonusuri irezistibile

Nu rata bonusurile pe care Circus.ro le pune la bătaie! Acestea includ un bonus absolut gratuit pentru noii veniți de 20 RON, care se oferă la înregistrare, fără a fi necesar să efectuezi o depunere. De asemenea, acest cazinou online îți aduce un bonus de maxim 850 RON la prima depunere, dublându-ti-o în limita acestei sume. Jucătorii de cazinou de pe această platformă au și șansa de a profita de bonusuri de prietenie și pentru cei care joaca frecvent. Pentru mai multe informații despre ultimele jocuri de slot de pe Circus.ro: Crown of Egypt și Astro Magic, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de mai jos.

Descoperă aceste jocuri noi cu Circus.ro

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *