Sari la conținut

Betano vrea să te incoroneze în noile jocuri

Betano vrea să te incoroneze în noile jocuri

Avem tot ce ne trebuie. Clopote, coroane, bijuterii, comori…toate elementele unei încoronări. A cui? Cu siguranță a ta! Betano îți aduce noi jocuri unde ai șanse fantastice de câștig. Tematicile sunt variate, multe dintre ele având multiple linii câștigătoare. Pentru că suntem foarte curioși, ne vom uita și noi mai atent la 2 dinte ele, Power Crown Hold și 9 Bells. Ca întotdeauna, Betano adaugă acestor jocuri noi și promoții la fel de noi, astfel că nu ai motive să nu arunci o privire și tu pe siteul lor oficial.

Caracteristici tehnice Betano online Joacă la Betano
Power Crown Hold 9 Bells
Producătorul jocurilor Playson Wazdan
Linii câștigătoare 5 Hold the Jackpot
Volatilitate Mare Mică
RTP 95,74% 96,16%

Power Crown Hold

Joc Power Crown Hold Într-un format clasic, de 5×3, jocul Power Crown Hold este unul plin de energie și care te va ține captiv cu ajutorul efectelor sale speciale. Cea mai interesantă funcționalitate a acestui joc este funcția Hold and Win. Dacă reușești să o activezi, ai șansa la jackpot și vei debloca rotiri gratuite care să îți multiplice sumele pariate. Fii cu ochii și pe coroanele de aur, dar și pe diamante. Primele pot înlocui orice alte simboluri pentru a te ajuta, în timp ce 3 sau mai multe diamante vor declanșa rotiri gratuite. Cu un RTP bun, de aproximativ 95,74% și o volatilitate mare, coroana așteaptă să așeze pe capul tău.

9 Bells

Joc 9 Bells Auzi și tu asta? Sunt clopotele de la 9 Bells, care așteaptă să sune pentru tine și să anunțe că ești câștigător. Wazdan ne aduce un joc relaxant, cu funcții care să te ajute să atingi acel Grand Jackpot. Tocmai de aceea ai opțiunea Hold the Jackpot, dar și alte opțiuni precum Cash Infinity. Volatilitatea jocului este scăzută, și din experiența noastră îți putem spune că ar trebui să te aștepți la cascade de premii însoțite de sunete vesele de clopot. Nu lipsesc nici multiplicatoarele și bonusurile pe care le poți obține, RTPul fiind unul favorabil ție, de 96,16%.

Revendică-ți coroana și lasă clopotele Betano să-ți cânte

Betano este unul dintre giganții în materie de jocuri de noroc și cazinouri online, așa că asta se va reflecta mereu în calitatea serviciilor lor. Cu noile jocuri ai ocazia să revendici premii în bani și să primești înapoi de sute de ori sumele pariate. Tot ce îți trebuie este puțin noroc, și pentru asta te sfătuim să urmezi sunetele clopotelor. Cu ele, toate coroanele sunt ale tale!

Descoperă noile jocuri împreună cu Betano

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: