HomecazinouBanii, viața sau mustața sau îmbarcă-te în aventura oceanului cu Maxbet

Banii, viața sau mustața sau îmbarcă-te în aventura oceanului cu Maxbet

Banii, viața sau mustața sau îmbarcă-te în aventura oceanului cu Maxbet

Nici cazinoul online Maxbet nu se lasă mai prejos cu cele mai noi sloturi adăugate: Dead or Alive, un slot inspirat din Vestul Sălbatic care îi portretizează pe unii din cei mai vestiți neleguiți ai vremii – precum Billy the Kid și Jesse James, și Captain Venture, cu o temă imaginară care te invită să explorezi oceanul în aventuri de neuitat. Și culmea e, nici nu trebuie să pleci din casă pentru a trăi cele mai incitante aventuri alături de aceste personaje. Așa că, toarnă-ți un pahar (mic) de whisky și lasă tamburii să se rotească.

Dead or Alive

Slot nou la MaxbetDead or Alive este un slot produs de NetEnt cu o grafică deosebit de interesantă și personaje foarte expresive care reușesc să te captiveze din prima clipă. Are cinci tamburi rotativi și nouă linii de câștig, fiind considerat un joc clasic datorită potențialului foarte mare de câștig. Acest slot are o funcție de rotiri gratuite, care este activată când obții trei sau mai multe simboluri cu pistoale în același timp oriunde pe tamburi. Funcția are și un Sticky Wild, de vreme ce posterul “Căutat” devine sticky wild cu această funcționalitate, aceasta putându-ți aduce numeroase rotiri gratuite și multiplicatori.

Captain Venture

Sloturi noi de la MaxbetProdus de Novomatic, Captain Venture este un joc inspirat din călătoriile pe ocean, cu 5 tamburi rotativi și 10 linii de câștig, produs de Novomatic. Simbolul Căpitanului este cel mai valoros, 5 din aceștia putându-ți aduce câștiguri de 10.000 de ori miza. Are și o funcție de rotiri gratuite, care îți poate aduce numeroase rotiri bonus. Și, mai ales, toate câștigurile derivate din rotirile gratuite sunt multiplicate cu 4. Simbolul scatter îți va multiplica și el câștigul cu 2. De asemenea, trei sau mai multe simboluri scatter descoperite într-o rotire gratuită vor redesclanșa funcția, aducându-ți șansa de a câștiga 40 de rotiri gratuite.

Bonusuri primitoare

Maxbet are o serie de promoții și bonusuri foarte atractive pentru secțiunea de cazinou online, ca de exemplu cea de 2.000 RON acordată noilor clienți, care se acordă la primele trei depuneri. Prin intermediul acesteia, poți câștiga până la 300 RON la prima depunere, 700 RON la cea de-a doua, sau 1.000 la a treia depunere, fiind necesar să depui cel puțin 50 RON și să completezi un anumit cod de bonus. Mult noroc la rotiri!

Descoperă aceste jocuri noi cu Maxbet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-dead-or-alive-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-dead-or-alive-featured.png" width="300" height="174" alt="Banii, viața sau mustața sau îmbarcă-te în aventura oceanului cu Maxbet">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4738" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-dead-or-alive-300x185.png" alt="Slot nou la Maxbet" width="300" height="185" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-dead-or-alive-300x185.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-dead-or-alive-180x111.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-dead-or-alive-360x222.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-dead-or-alive-790x487.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-dead-or-alive.png 811w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4739" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-captain-venture-300x179.png" alt="Sloturi noi de la Maxbet" width="300" height="179" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-captain-venture-300x179.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-captain-venture-180x108.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-captain-venture-360x215.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-captain-venture-790x472.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-captain-venture.png 860w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />