Sari la conținut

Anul nou chinezesc: Dezlănțuie tigrul din tine

Anul nou chinezesc, în ciuda numelui, este sărbătorit în mai multe țări din estul Asiei și Indochina. Ocazia este întâmpinată cu 15 zile de festivități, tradiții, și mese speciale pentru a marca schimbarea calendarului. Chiar dacă la noi în țară nu e mai mult decât un titlu de care auzi la știri, în alte părți ale lumii este un eveniment foarte mare similar revelionului, dar care se desfășoară de-a lungul a aproximativ două săptămâni. Așa că aprinde o sclipitoare și alătură-te și tu festivităților cu jocurile de noroc chinezești.
 

Oferta în România

Cazinourile online disponibile la noi în țară îți pun la dispoziție foarte multe jocuri inspirate din cultura chinezească. Producătorii de jocuri par să aprecieze tare mult această tematică, așa că nu va trebui să te chinui prea tare să găsești cel puțin unul indiferent pe ce site te joci. Pe lângă asta, producătorii mereu vin cu idei noi, deci mereu va apărea ceva nou de jucat.

Dacă ți-am stârnit interesul, poți să găsești cele mai tari jocuri de noroc cu specific chinezesc la NetBet, Vlad Cazino, eFortuna, winmasters, sau 888casino. Toate aceste site-uri funcționează perfect pe desktop și telefon sau tabletă, iar unele dintre ele au și aplicație dedicată pentru mobil. În plus, dacă nu vrei să îți riști banii cu un joc nou pe care nu îl cunoști încă, atunci le poți încerca gratuit prin funcția demo.

Chinese New Year

Pregătește-te să acoperi cerul cu artificii în Chinese New Year de la Play’n GO. Slotul este unul standard, cu cinci role, wildcard, și simboluri scatter. Ce îl face deosebit este faptul că are două funcții speciale. Prima este cea care îți acordă rotiri gratuite și este activată atunci când primești trei simboluri maimuță. A doua este secvența bonus, în care îți sunt prezentate cinci artificii pe care trebuie să le lansezi. Artificiile care explodează pe cer îți aduc câștiguri, dar dacă vreuna din ele explodează la sol, atunci secvența se încheie.

Miza de joc poate fi modificată după bunul plac, jucătorii având opțiunea de a personaliza numărul de linii de plată, numărul de fise pe care le pariază, precum și valoarea fiecărei fise.

Great Empire

EGT ne aduce încă un joc în stilul lor specific, cu cinci role, patru jackpoturi progresive, și multe alte funcții distractive. Great Empire este un slot care te va transporta la curtea unui palat imperial din China antică prin estetica sa. Wildcardurile se extind pe întreaga rolă atunci când primești unul. Dacă primești trei simboluri scatter, jocul îți oferă rotiri gratuite cu opțiunea de a alege dintre trei funcții speciale. Fiecare opțiune îți aduce mai multe role blocate pe wildcarduri și mai puține rotiri gratuite, sau mai multe rotiri gratuite cu mai puține role blocate pe wildcarduri. Mizele pot fi ajustate și ele în funcție de preferințe, pornind de la 0.20 RON și ajungând până la 200 RON.

RTP-ul este de 96.11%, ceea ce înseamnă că pentru fiecare 100 RON pariați, jucătorului i se întorc 96.11 RON.

Coin! Coin! Coin!

În jocul Coin! Coin! Coin! al celor de la PlayTech, simbolurile sunt reprezentate de către diverse obiecte festive tradiționale chinezești. Te poți aștepta la bănuți antici, plicurile roșii cu bani care se oferă de sărbători, lampioane, sau bibeloul cu pisicuța albă care dă din lăbuță. Mizele pornesc de la 0.50 RON, și ajung până la 550 RON, astfel oricine își permite să joace indiferent de bugetul lor. Wildcardul se extinde pe toată rola atunci când primești unul, iar dacă primești câte unul pe fiecare rolă vei câștiga jackpotul progresiv.

Alte jocuri cu această tematică

Dacă ai intrat în spiritul sărbătorilor asiatice și vrei să te joci mai multe jocuri de cazinou, atunci stai liniștit pentru că ai de unde. Pe lângă cele trei pe care le-ai văzut mai sus, poți arunca un ochi peste Eastern Gold, Master Chen’s Fortune, Dragon’s Wild Fire, Ancient Dynasty, sau Caishen’s Gold și multe, multe altele.