Sari la conținut

Amatic în România

Amatic Industries este un producător, designer și distributor austriac de tehnologii de jocuri de noroc ultramoderne. Înființată în anul 1993, compania produce de mai mult de 25 de ani sloturi, sisteme multiplayer (ca de exemplu rulete electronice automate) și terminale de loterii video, pe lângă soluții personalizate de jackpot și sisteme de management pentru cazinouri. În România, Amatic Industries este licențiată cu licența de clasa a II-a pentru producția, distribuția sau managementul jocurilor de noroc, ș.a. Printre altele, acest furnizor se concentrează pe un joc responsabil, aflându-se în legături strânse cu autoritățile locale, experți și oameni de știință pentru a conferi protecția maximă a jucătorului.

Jocuri de cazinou de Amatic

Amatic produce atât jocuri pentru cazinourile tradiționale, cât și pentru cele online, furnizând mai mult de 120 de jocuri, printre care mai mult de 50 sunt sloturi video. De asemenea, Amatic produce și mai multe versiuni de poker video și rulete, dar și jocuri de cărți și aplicații pentru telefoanele mobile.

Jocurile de noroc de la acest producător au devenit extrem de populare în întreaga lume datorită calității excelente și a procentajului mare de câștiguri, care este în medie de 96%.

Eye of Ra

Eye of Ra Având o tematică populară a Egiptului Antic, Eye of Ra are cinci tamburi rotativi și 720 de linii câștigătoare. Simbolul jokerului este Ochiul lui Horus, un simbol antic egiptean al protecției și puterii regale. Jocul bonus este declanșat atunci când descoperi cel puțin trei simboluri ale Piramidelor, aducându-ți cinci rotiri gratuite. Acest slot are și numeroase simboluri valoroase, dar și o funcție Gamble care poate să-ți dubleze câștigurile.

Arising Phoenix

Arising Phoenix Bazat pe legenda păsării mitice Phoenix care ne fascinează deoarece ea renaște din propria-i cenușă și are o viață foarte lungă, Arising Phoenix este un slot multi-linii care te poate răsplăti cu profituri uriașe.

Acest slot cu cinci tamburi rotativi și 50 de linii de câștig nu are un joc bonus, dar, dacă prinzi patru simboluri identice pe primul tambur cu joker, vei primi o rotire gratuită. Astfel, ai șansa să câștigi premii imense în bani.

Hot Diamonds

Hot Diamonds Dacă îți plac jocurile cu pietre prețioase, cu siguranță vei îndrăgi acest slot cu cinci tamburi rotativi și 10 linii de câștig. Slotul acesta îți poate aduce multe câștiguri dacă descoperi simbolurile potrivite. De pildă, îți poate chiar aduce 50.000 de monede dacă găsești inelele cu diamante. De asemenea, Hot Diamonds are o funcție Gamble, prin care fie îți dublezi câștigurile, fie perzi totul.

Cazinouri Amatic în România

Stanleybet

Fiind un cazinou online licențiat în România de ONJN, Stanleybet oferă, printre sloturile aflate aici, și pe cele produse de Amatic, în număr de 27. Este interesant faptul că toate acestea pot fi jucate și în modul demo. În acest fel, poți să înveți regulile de joc și să testezi liniile de câștig fără a risca nimic.

Dacă vrei să accesezi aceste jocuri de pe dispozitivele mobile, trebuie să accesezi website-ul din browser, deoarece secțiunea de cazinou nu este disponibilă de pe aplicația dedicată. Dacă te-ai hotărât să-ți deschizi un cont la Stanleybet, profită de bonusul de bun venit de 100% din suma primei depuneri, dar și de celelalte promoții de la acest operator.