HomecazinouAliază-te cu cei mai puternici zei la Admiral

Aliază-te cu cei mai puternici zei la Admiral

Aliază-te cu cei mai puternici zei la Admiral

Cazinoul Admiral te îndeamnă să joci la ultimele sloturi adăugate pe această platformă, Almighty Reels: Power of Zeus și Almighty Reels: Realm of Poseidon, ambele fiind produse de Novomatic, având tematici inspirate din zeii Greciei Antice. Acești zei sunt, cu siguranță, aliații ideali pentru oricine, dar oare reușește Novomatic să se ridice la nivelul așteptărilor și, mai ales, să-ți aducă parte din abundența care îi înconjura? Nu rămâne decât să te convingi singur jucând aceste sloturi deosebite prin graficile și temele extrem de interesante.

Almighty Reels: Power of Zeus

Sloturi noi la AdmiralAlmighty Reels: Power of Zeus îl are ca personaj principal pe Zeus, cel mai puternic, respectat și temut zeu al Greciei Antice. Are 5 tamburi rotativi și 25 de linii câștigătoare fixe, cu simboluri care te vor auta să urci Muntele Olimp, ce reprezenta locuința zeilor din Grecia Antică. Obiectivul tău în acest slot este să descoperi simboluri identice aliniate în combinații câștigătoare. Când simbolul scatter, reprezentat de o monedă uriașă, apare în întregime (cu toate cele 9 poziții vizibile), cele 10 jocuri gratuite sunt acordate. În timpul acestora, un simbol este ales la întâmplare pentru a se transforma într-unul gigantic – fie Zeus, coiful antic, vaza, harpa sau cornul abundenței. Mult noroc la rotiri!

Almighty Reels: Realm of Poseidon

Slot nou de la AdmiralJucătorii împătimiți de sloturi știu, desigur, că Poseidon reprezintă zeul grec al mării și unul din cei 12 olimipici, prin urmare nu e de mirare că Novomatic i-a dedicat acest joc denumit Almighty Reels. Are 5 tamburi rotativi, 3 rânduri și 25 de linii câștigătoare, cu simboluri care îl înfățișează pe Poseidon însuși, cărți de joc colorate, amfore, harpe, coifuri ș.a. În timpul jocului de bază și a rotirilor gratuite, simboluri 3×3 gigantice pot apărea pe tamburii trei, patru și cinci, pentru a-ți atrage câștiguri potențiale mai mari. Rotirile gratuite sunt declanșate atunci când descoperi unul din simbolurile înfățișând o monedă gigantică – ce este și simbolul scatter – și care ocupă pozițiile pe tamburii doi, trei și patru. În acest moment, vei primi 10 rotiri gratuite, care, însă, nu pot fi declanșate din nou pe parcursul acestei runde. Fiecare câștig poate fi pus la bătaie dacă apeși butonul “Gamble”, care îți dă șansa de a intra într-un joc de 50/50, în timpul căruia poți să încerci să-ți dublezi banii. Dacă nu ești norocos, ai putea să-i pierzi pe toți activând acest buton.

Promoții teribile

Admiral este unul din cazinourile care oferă o serie de promoții și bonusuri extrem de atrăgătoare, atât pentru noii veniți, cât și pentru jucătorii care au deschis deja un cont pe această platformă. Una dintre acestea este promoția Clasicele Duminici la Sloturi, prin care se oferă rotiri gratuite la cele mai jucate sloturi de pe acest site. Promoția este valabilă pentru acele zile scurte ale iernii, în fiecare duminică, iar tot ceea ce este nevoie să faci pentru a profita de ea este să depui minim 50 RON, să joci cel puțin 50 RON la sloturile de pe platformă, urmând să primești un anumit număr de rotiri gratuite, în funcție de suma depusă și de cea mizată. Uită de frigul de afară cu această promoție tentantă.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-featured.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-featured.png" width="300" height="174" alt="Aliază-te cu cei mai puternici zei la Admiral">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4298" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-300x149.jpg" alt="Sloturi noi la Admiral" width="300" height="149" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-300x149.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-1024x508.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-180x89.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-360x179.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-790x392.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus-1095x543.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-power-of-zeus.jpg 1358w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-4299" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-realm-of-poseidon-300x145.jpg" alt="Slot nou de la Admiral" width="300" height="145" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-realm-of-poseidon-300x145.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-realm-of-poseidon-1024x496.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-realm-of-poseidon-180x87.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-realm-of-poseidon-360x174.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-realm-of-poseidon-790x382.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-realm-of-poseidon-1095x530.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-almighty-reels-realm-of-poseidon.jpg 1357w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />