HomecazinouAlege-ți arma: revolverul sau sabia, eFortuna îți aduce acum două jocuri noi superbe

Alege-ți arma: revolverul sau sabia, eFortuna îți aduce acum două jocuri noi superbe

Alege-ți arma: revolverul sau sabia, eFortuna îți aduce acum două jocuri noi superbe

Mereu pe filiera inovației, eFortuna îți aduce luna aceasta două jocuri noi super. Desigur, am în vedere Gladiator 2 și Heart of the Frontier. Așadar, dacă visezi să fii un Gladiator sau un Cowboy, atunci nu poți rata aceste jocuri de sloturi. Concomitent, evidențiez grafica incredibilă a jocurilor, precum și muzica care te va fascina, la sigur. eFortuna îți oferă cote incredibile, așa că poți câștiga destul de mulți bani. Deci, hai să vedem despre ce e vorba.

Gladiator 2

Acest joc captivant de la eFortuna te duce în Roma Antică, unde trebuie să lupți cu gladiatori și fiare, precum tigrii. Ai să vezi aici simboluri fascinante cu gladiatori, împărați și arme de luptă. Fundalul cu arena pentru gladiatori, plus muzica incredibilă te încarcă cu multă adrenalină. Un timp mai relaxant și totodată amuzant nu cred că vei avea. Gladiator 2 se joacă pe 5 role și are 25 de linii câștigătoare. Intră acum pe eFortuna și încearcă-ți norocul în arenă. Ai încredere, norocul e de partea ta.

Heart of the Frontier

Fie că vrei să fii un Cowboy sau un Șerif, trebuie numaidecât să încerci acest joc de sloturi nou-nouț. Heart of the Frontier are 20 de linii câștigătoare și, ca alte sloturi clasice, se joacă pe 5 role. Jucând acest slot, ai să vezi o mulțime de imagini pline de culoare: fete frumoase, potcoave și cărți de jocuri de noroc. Modifică-ți miza și vei câștiga mult mai mult. Te-am convins? Atunci, hai să descoperim Vestul Sălbatic împreună la eFortuna.

Bonusuri și promoții = o avere

eFortuna oferă numeroase bonusuri și promoții de care tu, cu siguranță, poți profita. Vorbesc de bonusul de bun venit, unde jucătorii noi vor primi un bonus de 100% până la 800 RON la prima depunere, un bonus de 150% până la 600 RON la cea de-a doua depunere și, în final, un bonus de 300% până la 600 RON la a treia depunere. Nu uita că pentru a te bucura de acest bonus de bun venit trebuie să folosești codul promoțional la primul depozit. Sau poate dorești să mergi într-o adevărată aventură, atunci poți să te înscrii la promoția „1 Promo pe Zi”, unde vei avea parte de o promoție diferită în fiecare zi a săptămânii.

Joacă aceste jocuri noi cu eFortuna
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gladiator-logo.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gladiator-logo.jpg" width="300" height="115" alt="Alege-ți arma: revolverul sau sabia, eFortuna îți aduce acum două jocuri noi superbe">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gladiator-2-sloturi.jpg" alt="" width="908" height="522" class="aligncenter size-full wp-image-3127" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gladiator-2-sloturi.jpg 908w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gladiator-2-sloturi-300x172.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gladiator-2-sloturi-180x103.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gladiator-2-sloturi-360x207.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gladiator-2-sloturi-790x454.jpg 790w" sizes="(max-width: 908px) 100vw, 908px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/heart-of-frontier-sloturi.jpg" alt="" width="995" height="557" class="aligncenter size-full wp-image-3114" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/heart-of-frontier-sloturi.jpg 995w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/heart-of-frontier-sloturi-300x168.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/heart-of-frontier-sloturi-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/heart-of-frontier-sloturi-360x202.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/heart-of-frontier-sloturi-790x442.jpg 790w" sizes="(max-width: 995px) 100vw, 995px" />