Sari la conținut

Alătură-te luptătorilor legendari la NetBet

Ce poate fi mai interesant decât noile sloturi de pe NetBet, Excalibur și Vikings Video Slot produse de NetEnt, în care trăiești adrenalina alături de celebrele personaje din povestea Regelui Arthur și a vikingilor care ne inspiră nu numai să purtăm bărbi (aplicabil, bineînțeles, jucătorilor bărbați) dar și să adoptăm o mentalitate de învingător în toate aspectele vieții? Primul, un joc clasic de la acest producător, îți aduce posibilitatea de a câștiga zeci de rotiri gratuite, iar cel de-al doilea nu dezamăgește fanii serialului de televiziune prin grafici impresionante și un potențial de câștig de 10.000 de ori miza.

Excalibur

Slot nou la NetBetCu toate că e un slot destul de clasic de la NetEnt, Excalibur este încă foarte popular. Are 5 tamburi rotativi și 20 de linii câștigătoare reglabile, cu simboluri medievale. Sabia Excalibur este cea mai valoroasă dintre acestea, reprezentând jokerul. Jocul are o funcție de rotiri gratuite deosebit de profitabilă, aceasta activându-se atunci când descoperi cel puțin trei simboluri scatter. Numărul de rotiri gratuite este acordat în funcție de cel al simbolurilor scatter, maximul acestora fiind de 30. Pe lângă aceasta, furnizorul a mai adăugat un multiplicator de 3 a câștigurilor care se acordă în timpul funcției de rotiri gratuite.

Vikings Video Slot

Joc de slot nou la NetBetLansat de producător chiar în 2019, Vikings Video Slot se inspiră din serialul TV, iar fanii acestuia vor fi încântați să regăsească personajele principale din serial direct pe tamburi. Cu o grafică de excepție, jocul are 5 tamburi rotativi și 243 de linii câștigătoare. Are 10 simboluri, printre care se regăsesc personajele din serial, cu logo-ul vikingilor fiind cel mai valoros. Vikings are două funcții interesante : prima, funcția Shield Wall, se activează aleatoriu, aducându-ți câștiguri mai mari, iar cea de-a doua, Raid Spins, se activează când trei simboluri scatter – reprezentate de scuturile vikingilor – apar pe tamburi.

Bonusuri în stil mare

NetBet este o platformă care oferă numeroase promoții și bonusuri jucătorilor săi. Printre acestea, îți oferă un motiv în plus să te bucuri că a sosit weekend-ul, prin promoția de happy hour din fiecare vineri. În această zi a săptămânii, cazinoul îți aduce un bonus de 50%, în limita a 200 RON. Promoția, valabilă până în 28 februarie 2019, este rezervată pentru jucătorii care au efectuat cel puțin o depunere de la data înscrierii pe site. Pentru a profita, tot ce trebuie să faci e să depui o sumă vinerea și să folosești un anumit cod de bonus.

Descoperă aceste jocuri noi cu NetBet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: