HomebonusuriRiverbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Riverbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Riverbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Riverbet este un site de pariuri sportive cu noi oferte aduse în fiecare zi. Poţi paria diferite evenimente sportive precum fotbal, handbal, baschet, volei etc, dar poţi paria şi live. De fiecare dată poţi să vezi fiecare rezultat al meciurilor jucate. De asemenea, pot fi plasate şi pariuri la loto, curse de câini şi cai, jocuri de cărţi şi River Keno organizate în diferite ţări. În fiecare zi sunt publicate statistici privind cele mai jucate meciuri, competiţii sau sporturi. Pentru a verifica dacă biletul este câştigător, introdu în partea dreaptă seria şi codul biletului. Bonusurile sunt cele mai întâlnite în River Six Balls, unde veţi putea profita de numere bonus sau de câştiguri duble sau triple. Noile bonusuri sunt publicate pe prima pagină a site-ului nostru. Avem cei mai buni angajaţi cu o experienţă deosebită, oferirea şi mulţumirea fiecărei persoane. Putem creea noi parteneriate şi cu viitori colaboratori pentru mai multe branşe care pot fi regăsite pe site-ul nostru. Vino şi pariază oriunde şi oricând doreşti de pe calculator sau mobil şi câştigă cu noi.

Simbolul trifoi aduce noroc tuturor

În fiecare rundă vor fi alese 2 numere între 6-35 aleatoriu cu simbolul trifoi. Numerele extrase pe poziţiile marcate devin numere bonus. Dacă acest număr bonus se regăseşte pe biletul tău, înseamnă că vei câştiga dublu. În cazul în care se vor regăsi 2 numere bonus, câştigul va fi triplu.

Runda bonus aduce câştiguri mari

La anumite intervaluri de extrageri, se va active runda bonus. Această rundă este marcată cu bonus şi va avea fundalul de culoare roşie. Câştigurile din runda bonus vor fi dublate.

Case de pariuri de top online din România în 2023

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Şansa de a fi printre acele coduri aleatorii

Dacă ai un bilet câştigător, ai şansa să mai câştigi încă un premiu. În fiecare joc se extrage un cod aleatoriu şi va fi afişat pe monitoarele din agenţi. În cazul în care există mai mulţi câştigători, atunci câştigul se va împărţi.

River Keno cu numere bonus

La River Keno sunt alese aleatoriu, în total, de fiecare dată 80 de numere, unde rolul tău este de a selecta doar 8 numere posibile. Vor fi trase la sorţ 20 de numere, plus încă 2 numere bonus. De fiecare dată sunt stabilite cotele pentru fiecare joc.

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/river-bet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/river-bet-logo.png" width="300" height="174" alt="Riverbet Bonusuri și Coduri Promoționale">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />